Jónő videó: Felfedeztük a fiatalság forrását!

fiatalság Takács Nóra Hogyan legyek jó nő? videó argán olaj
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az operatőröm, Gábor nemrég Afrikában járt, és hozott nekem valami igazán nagyszerű csodaszert. Ma megmutatom, hogyan maradhat fiatalos az arcunk, ha ezt használjuk.
Hogyan tartósítsd a virágaidat?http://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20140214-hogyan-legyek-jo-no-hogyan-orizd-meg-a-viragok-szepseget.htmlPénteken volt Valentin-nap, gondolom, sokan kaptak virágot ajándékba. Azért, hogy minél tovább gyönyörködhessünk a növényekben, mutatok ma egy új trükköt.Hogyan legyek jó nőOrigoHogy készül a szívecskés frizura?http://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20140211-hogyan-legyek-jo-no-valentin-napi-frizura.htmlSzíves fánk a hajba? Tessék? Így van, ha emlékeztek még a hajfánk videómra, akkor könnyedén el tudjátok magatoknak készíteni a szívfánkot is, azzal pedig egy szép, szívecskés frizurát. Sok sikert!Hogyan legyek jó nőOrigoIgéző smink egy szerelmes estérehttp://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20140211-hogyan-legyek-jo-no-valentin-napi-smink.htmlA romantikus megjelenés egyik védjegye az igéző smink. Ma megmutatom, hogyan varázsolhatod el a szerelmedet, egyetlen pillantással.Hogyan legyek jó nőOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.