Jónő blog: Mivel mutat jól a bőrhatású pliszírozott szoknya?

bőr Takács Nóra Hogyan legyek jó nő? szoknya szett tipp
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy ideje kerestem a tökéletes "bőr" pliszírozott szoknyát, amit minden külföldi blogger előszeretettel visel. Én is nagyon szerettem volna már egyet, és jelentem: VÉGRE MEGSZEREZTEM!

Az a szuper ebben a szoknyában, hogy tökéletes mindenhová: iskolába, munkahelyre, buliba, hétvégi városnézésre.

Nézzétek meg itt a további képeket, hogyan variáld és mivel érdemes viselni ezt az univerzális darabot!

Jónő videó: Teszteltük a tavasz legmenőbb rúzsait!http://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20140313-hogyan-legyek-jo-no-ruzsteszt.htmlIlyen még nem volt - tesztelni fogok! Megkerestem a tavasz legmenőbb (és legolcsóbb) rúzsait és kipróbáltam őket, nem is akárhogyan. Az eredményt itt láthatjátok.Hogyan legyek jó nőFurfangos gallérdísszel feldobhatod a megszokott felsődet!http://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20140312-hogyan-legyek-jo-no-furfangos-gallerdisszel-feldobhatod-a-megszokott-felsodet.htmlSzámtalan módja van annak, hogyan újíts fel egy régi ruhadarabot. Most mutatok egy rendkívül gyors és ötletes megoldást.Hogyan legyek jó nő--Szépítő turmix gyümölccsel és zöld teávalhttp://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20140311-hogyan-legyek-jo-no-szepito-turmix-gyumolccsel-es-zold-teaval.htmlKülönleges, rendkívül egészséges és finom turmixot készíthetsz magadnak, ha gyümölcsöt zöld teával vegyítesz. Próbáld ki!Hogyan legyek jó nőOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.