Viselj elegáns, feltűzött frizurát leomló tincsekkel

frizura Takács Nóra Hogyan legyek jó nő? videó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Újabb egyszerű frizurát mutatok, lépésről lépésre! Így készül a kívánságfrizura!

Még több szépségtrükkre vagy kíváncsi? Nézd meg a videó alatt a képet, vidd az egered a kép fölé, és kattints a piros pöttyökre!

Ezer gyöngyből készült a gallér stílusú nyaklánchttp://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20140318-hogyan-legyek-jo-no-ezer-gyongybol-keszult-a-galler-stilusu-nyaklanc.htmlVan pár szabad órád? Üsd el gyöngyfűzéssel! Ha szeretnél magadnak trendi nyakláncot készíteni, így csináld!Hogyan legyek jó nőOrigoVillants cicaszemet - Megan Fox sminkje lépésről lépésrehttp://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20140317-hogyan-legyek-jo-no-megan-fox-sminkje-lepesrol-lepesre.htmlHollywoodi tekintetre vágysz? Egyetlen szempillantás alatt elkészítheted magadnak, figyelj csak! Megmutatom lépésről lépésre, hogyan készül Megan Fox sminkje!Hogyan legyek jó nőOrigoVarázserejű pakolás a makulátlan bőrérthttp://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20140316-hogyan-legyek-jo-no-pakolas-a-makulatlan-borert.htmlTavasszal nem csak belülről hiányzik a méregtelenítés és a tisztítás - kívülről is jól jön a segítség! Ma megmutatom, hogyan lehet mézből, aloe verából és algából egy perc alatt varázslatos, fiatalító elixírt készíteni.Hogyan legyek jó nő

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.