kiegészítő Takács Nóra Hogyan legyek jó nő? videó sál szett
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ma megmutatom, milyen egyszerűen lehet magunknak sálat varrni, nem kell hozzá nagy kézügyesség sem, csak egy kis rafinéria. Sok sikert mindenkinek!
Álomszép lesz a bőröd a rózsás-cukros bőrradírtól!http://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20140319-hogyan-legyek-jo-no-rozsas-cukros-borradir.htmlEgy kis cukor, pár csepp mandulaolaj és egy rózsa a selymes bőr titka. Nézd csak!Hogyan legyek jó nőOrigoEzer gyöngyből készült a gallér stílusú nyaklánchttp://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20140318-hogyan-legyek-jo-no-ezer-gyongybol-keszult-a-galler-stilusu-nyaklanc.htmlVan pár szabad órád? Üsd el gyöngyfűzéssel! Ha szeretnél magadnak trendi nyakláncot készíteni, így csináld!Hogyan legyek jó nőOrigoViselj elegáns, feltűzött frizurát leomló tincsekkelhttp://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20140319-hogyan-legyek-jo-no-oldalra-csatolt-gondoritett-frizura.htmlÚjabb egyszerű frizurát mutatok, lépésről lépésre! Így készül a kívánságfrizura!Hogyan legyek jó nőOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.