Takács Nóra Hogyan legyek jó nő? videó karkötő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ha van egy kis időtök, szépséges és divatos ékszereket tudtok magatoknak készíteni pár, könnyen beszerezhető dologból. Így készül a csuklódat cirógató bojtos karkötő!
Ezüstkéken csillogó hercegnői tekintet - így készítsd el Tiana sminkjét!http://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20140428-hogyan-legyek-jo-no-ezustkeken-csillog-tiana-hercegnoi-sminkja.htmlTegnap mindent megtanultunk a helyes ecsethasználatról, ma jöjjön egy kis gyakorlat. Következzék ismét egy hercegnői smink!Hogyan legyek jó nőOrigoEligazítunk a sminkecsetek világábanhttp://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20140427-hogyan-legyek-jo-no-eligazitunk-a-sminkecsetek-vilagaban.htmlBajban vagy, ha sminkecsetekről van szó? Nem tudod, melyik mire való? Csináltam egy videót, hogy segítsek egy kicsit!Hogyan legyek jó nőOrigoHétköznapi varázslat - ilyen kiegészítőket viselj idén!http://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20140424-hogyan-legyek-jono-blog-megfizetheto-alomszep-bizsuk.htmlAz utóbbi hónapokban beszereztem pár szépséget, mert egyszerűen nem lehet elmenni úgy egy ékszerbolt előtt, hogy ne csábuljak el egy-két megfizethető bizsu láttán. Hogyan legyek jó nőOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.