Imádjuk a laza felsőket - ezeket a pólókat viseld idén nyáron!

Forrás: Takács Nóra -
blogbejegyzés felső Takács Nóra blog Hogyan legyek jó nő? póló
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A forróbb napokat vidám, mintás pólókkal érdemes átvészelni - most megmutatjuk az idei kedvenceket.

Isteni időnk van, itt a nyár! Gondolom, már régen mindenki laza ruhákban, nyárias felsőkben jár. Én is előszedtem mindent tavalyról, illetve beszereztem pár új holmit. Ma megmutatom a kedvenc pólóimat, amiket ebben a szezonban előszeretettel viselek majd! :-)

Forrás: Takács Nóra

Neked melyik a kedvenced? Válaszd ki itt!

Egy interneten terjedő sminktippet tesztelünk: tusvonalat húzunk tus nélkül!http://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20140528-hogyan-legyek-jo-no-tusvonal-szempillaspirallal-es-ecsettel.htmlMa ismét egy sminktrükköt fogunk tesztelni, a téma pedig egy interneten terjedő trükk kipróbálása: tényleg lehet-e szempillaspirállal tusvonalat húzni.Hogyan legyek jó nőOrigoTermészetes bőrápoló csodaszer: puhít, fehérít, feltölt a rizstonik!http://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20140526-hogyan-legyek-jo-no-rizsbol-keszitunk-kezapolo-tonikot.htmlMostantól a rizsre másként fogsz tekinteni. Nem csupán finom ételeket készíthetsz belőle, hanem a bőröd egyik legjobb barátja is lehet. Próbáld ki!Hogyan legyek jó nőOrigoKétszemélyes sütiexpressz - ha egy falatnyi finomságra vágyszhttp://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20140525-hogyan-legyek-jo-no-kis-adag-sutemeny-ket-perc-alatt-kesz.htmlInstant finomságra vágysz azonnal? Nincs kedved és időd megvárni, míg felmelegszik a sütő, de mindennél jobban friss süteményt ennél? Van megoldás, figyelj csak!Hogyan legyek jó nő

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.