Zárd zsákocskákba a levendula illatát - így őrizd hosszan a nyarat!

illatosítás Takács Nóra Hogyan legyek jó nő? videó levendula illat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Miért szeretjük a levendulát? Szép a színe és fenséges illata van. Imádom! Hogy minél tovább velünk maradhasson ez a csodás illat, kis levendulazsákokat fogunk varrni.
Illatos szépségtrükk: készíts szappant levendulábólhttp://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20140615-hogyan-legyek-jo-no-levendulaszappan-levendulaolajjal-es-viraggal-sajat-kezuleg.htmlA levendula az egyik legcsodásabb növény, nemcsak szépséges, de rengeteg mindenre használható. Például szappant tudunk készíteni a segítségével!Hogyan legyek jó nőOrigoÁlomszép romantikus szettek nyárrahttp://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20140612-hogyan-legyek-jo-no-blog-alomszep-romantikus-szettek-nyarra.htmlEzen a héten álomszerű környezetben csodás ruhákat mutatunk a Jónő-blogban.Hogyan legyek jó nőOrigoÍgy fokozd a romantikát: díszítsd fel a gyertyát a vacsorához!http://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20140612-hogyan-legyek-jo-no-gyertya-diszites-szalveta-vasalas-technikaval.htmlMa mutatok egy szupernél is szuperebb technikát, ajánlom mindenki figyelmébe!Hogyan legyek jó nőOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.