Ilyen a tökéletes partifrizura: fond körbe a kontyodat!

parti frizura Takács Nóra Hogyan legyek jó nő? videó konty
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ma megmutatom, hogyan készíthettek magatoknak egy olyan frizurát, amit eddig szinte naponta kérdeztetek meg tőlem. Végre eljött az ideje a körbefont kontynak!
Csak imádni lehet a saját készítésű, banános-datolyás fagyithttp://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20140624-hogyan-legyek-jo-no-bananos-datolyas-fagyit-keszitunk-hazilag.htmlSzeretitek a saját készítésű fagyikat? Én nagyon, és ma meg is mutatom az egyik nagy kedvencemet!Hogyan legyek jó nőOrigoHa nincs kéznél színes szemhéjtus, trükköz szemcseppel!http://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20140623-hogyan-legyek-jo-no-sminktrukk-szemcseppel.htmlTudod, hogy szemhéjporból és szemcseppből mit lehet csinálni? Ha nem, akkor nézd meg a videót és kiderül!Hogyan legyek jó nőOrigoCsavard, tekerd, csomózd - többféle strandruhát készítünk kendőbőlhttp://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20140621-hogyan-legyek-jo-no-strandruhak-kendobol.htmlTudtad, hogy csupán egyetlen óriási kendőre van szükséged a strandon? Ebből már készíthetsz táskát, felsőt, kisruhát magadnak. Mutatom, hogyan!Hogyan legyek jó nő--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.