Az indiánnyárhoz indiánminta dukál - így alakítsd át a pólódat!

fashion week Takács Nóra Hogyan legyek jó nő? videó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Amíg tart a jó idő, használjuk ki! Ma mutatok egy újabb technikát, amivel könnyedén felújíthatjuk a megunt felsőinket, pólóinkat!
Ezzel a frizurával hódítanak idén a romantikus lányokhttp://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20140817-hogyan-legyek-jo-no-fonott-es-viraggal-tuzdelt-frizurat-keszitunk.htmlA nyár slágere a virágos hajkorona. Bátran használj virágokat, ékszereket!Hogyan legyek jó nőOrigoÚj trend hódít! Hosszabbodnak a shortok...http://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20140821-hogyan-legyek-jo-no-blog-uj-vonal-hodit-a-farmershortok-teren.htmlAz időjárás időnként már elég őszies, de azért én még remélem, hogy szép és meleg lesz a vénasszonyok nyara és tudunk lengébben is öltözni!Hogyan legyek jó nőOrigoKülönleges és egyedi cipőre vágysz? Így csináld!http://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20140817-hogyan-legyek-jo-no-cipo-atalakitas-vasalt-mintaval.htmlTudod, hogyan csinálhatsz szuper, divatos cipőt magadnak? Megmutatom!Hogyan legyek jó nő

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.