blogbejegyzés ékkő Takács Nóra Hogyan legyek jó nő? Jónő blog sapka
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pár napja annyira fújt a szél, hogy kénytelen voltam elővenni a sapkákat a szekrényből, és hogyhogy nem: az egyik kissé szakadt volt. Gondoltam, nem csak simán megvarrom, hanem akkor már teszek rá ezt-azt. Főként csillogó köveket, mert az ebben a szezonban nagyon divatos. :-)

Az mondjuk igaz, hogy nekem nem voltak hatalmas köveim és ékszereim, szóval azokból "főztem", amit itthon találtam. Ez sült ki belőle:

Ez egy jó módszer arra, hogyan lehet fél óra alatt divatossá varázsolni egy sapkát. Mutatok néhány mintát még - próbáljátok ki bátran ti is!

Különleges technikával készül a csillogó partisminkhttp://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20140922-hogyan-legyek-jo-no-metalosan-csillogo-barna-kek-partisminket-keszitunk.htmlKék és sötétbarna színek alkotják a mai bulisminket, amit lépésről lépésre megmutatok a videóban.Hogyan legyek jó nő--Az otthon illata - ami garantáltan hazacsalogathttp://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20140922-hogyan-legyek-jo-no-otthoni-illatosito-legfrissito-fozetet-keszitunk.htmlAz ősz csodás illatait egyetlen üvegcsébe zárhatod. Mutatok egy csodás receptet!Hogyan legyek jó nő--Édes bundáskenyér - a reggel legfinomabb pillanata lehethttp://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20140922-hogyan-legyek-jo-no-az-edes-bundaskenyer-receptjet-mutatjuk-be.htmlEgy csodás finomságra invitállak titeket! Édesszájúaknak kötelező!Hogyan legyek jó nő--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.