Jónő videó: Csodálatos "kettő az egyben" ajándék: házi szappan és bőrradír

mák Takács Nóra saját kezűleg Hogyan legyek jó nő? videó bőrradír szappan
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jöjjön egy újabb karácsonyi ajándékötlet: így készül a mákos szappan, ami egyszerre tisztít és még az elhalt hámsejtektől is megszabadít!
Hogyan legyek jó nő? A legszemélyesebb ajándék saját kezűleg készül! http://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20141202-hogyan-legyek-jo-no-marvanymintas-bogre-sajat-kezuleg-ajandekotlet.html Szeretnél látni egy klassz, karácsonyi ajándékötletet? Íme, így készíthetsz márványos bögrét! Hogyan legyek jó nő -- Jónő blog: céges partik tüllszoknyában http://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20141204-hogyan-legyek-jo-no-blog-a-tullszoknya-unnepi-viselet-ceges-partira-tokeletes-vaalasztas.html A december jellemzője a végeláthatatlan baráti vacsorák és céges ünnepségek sora. Szinte minden napra jut valamilyen program. A kérdés pedig magától adódik ilyenkor: mit vegyek fel már megint? Hogyan legyek jó nő -- Hogyan legyek jó nő? Szuper filléres ötlet: így zárd ki a huzatot a házból! http://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20141124-hogyan-legyek-jo-no-kreativ-huzatfogo-szivacs-ablakparkanyhoz.html Nem működnek megfelelően a nyílászárók a lakásban és besüvít a szél az ablakon? Készíts szélfogó párkányszivacsot kreatívan, fillérekből! Hogyan legyek jó nő Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.