Hogyan legyek jó nő? Édes kis kötött szívek karácsonyra

karácsony Takács Nóra szívecske dísz Hogyan legyek jó nő? videó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ebben az évben már sokszor megmutattam, hogy semmit sem szabad kidobni, mert könnyedén át tudunk alakítani bármit. Ma egy régi pulóverből készítek díszeket a lakásba vagy a karácsonyfára.
Jónő videó: Csodálatos "kettő az egyben" ajándék: házi szappan és bőrradírhttp://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20141208-hogyan-legyek-jo-no-hazi-keszitesu-makos-szappan-es-borradir-egyben-ajandektipp.htmlJöjjön egy újabb karácsonyi ajándékötlet: így készül a mákos szappan, ami egyszerre tisztít és még az elhalt hámsejtektől is megszabadít!Hogyan legyek jó nőOrigoJónő blog: Trendi és melegít - így viseld a csizmát zoknivalhttp://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20141211-hogyan-legyek-jo-no-blog-divatos-viselet-ha-a-csizmat-harisnyaval-es-zoknival-hordod.htmlEbben a csípős időben, gondolom, nem vagyok egyedül azzal, hogy a szoknyaviselést kissé mellőzöm. Sokkal könyebb és egyszerűbb felkapni egyy nadrágot egy csizmával meg egy pulcsival. Viszont a szoknyákról sem kell teljesen lemondani, egy jó vastag harisnyával és egy tündéri zoknival igazán divatossá varázsolhatjuk a megjelenésünket.Hogyan legyek jó nőOrigoForró a pohár és nem tudod megfogni? Ez nem gond többé!http://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20141124-hogyan-legyek-jo-no-bogre-pulover-hogy-ne-egjen-le-az-ujjad.htmlEgy újabb jópofa trükköt mutatok ma be, amihez csak egy pohár és egy használt ing kell!Hogyan legyek jó nőOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.