Jónő blog: Elegáns és melegen tart - imádni való ruhadarab a kesztyű!

blogbejegyzés Takács Nóra blog Hogyan legyek jó nő? kesztyű
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Olyan nagy a hideg, hogy az ember keze szó szerint lefagy, hacsak nincs nálunk egy jó meleg kesztyű. 

Alapvetően a kötött, puha darabokat szeretem, ha arról van szó, hogy csak leszaladok vásárolni vagy sétálok egyet. Viszont ha valahol meg kell jelenni, akkor az elegánsabb kabátokhoz elegánsabb kesztyűkre is szükségünk lehet. Válogattam ma párat a kedvenceim közül:

Nektek melyik tetszik a legjobban?

Hogyan legyek jó nő? Így gondoskodj télen a madárkákról!http://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20150105-hogyan-legyek-jo-no-sajat-keszitesu-madareteto-termeszetes-alapanyagokbol.htmlMa egy teljesen természetes alapanyagokból készülő madáretetőt barkácsolunk.Hogyan legyek jó nő--Jónő blog: Ide füleljetek!http://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20141230-hogyan-legyek-jo-no-blog-igy-vedd-meg-a-fuledet-a-nagy-hidegben.htmlNektek is fázik a fületek, de nem szeretnétek a hajatokat sapkába rejteni? Akkor számotokra is ez lehet a jó megoldás, mutatom!Hogyan legyek jó nő--Hogyan legyek jó nő? Csodás frizuratrükk - félhosszú hajból hatalmas kontyot varázsolunkhttp://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20150105-hogyan-legyek-jo-no-vallig-ero-hajbol-is-lehet-nagy-kontyot-kesziteni.htmlEgy kedves, bájos, könnyű frizura elkészítését mutatom meg. Csupán egy hajfánk kell hozzá!Hogyan legyek jó nő--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.