Jónő blog: Így leszel cárnő - viseld az örök klasszikust, a szőrmekabátot!

blogbejegyzés Takács Nóra műszőrme blog Hogyan legyek jó nő? szőrme
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szeretnéd cárnőnek érezni magadat? Nem kell hozzá más, mint egy kis szőrme, ami rendkívül elegáns viselet. 

Én a kedvenc darabjaimra a turiban leltem rá, és állatvédő lévén természetesen a műszőrmét preferálom. Mutatom a kedvenceket!

Öltöztesd évszaknak megfelelő "ruhába" a díszpárnáidat!http://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20150114-hogyan-legyek-jo-no-diszparna-huzat-varras-nelkul-olcso-dekortipp.htmlEgy nagyobb anyag kell és pár perc ahhoz, hogy új designba öltöztesd a párnáidat a lakásban! :)Hogyan legyek jó nőOrigoSzépít és rendkívül egészséges a zabpehely!http://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20150112-hogyan-legyek-jo-no-egeszseges-vitalizalo-borszepito-reggeli-receptje-zabpehelybol.htmlTudtátok, hogy a zabpehely szuper egészséges és még szépít is? Mutatom a kedvenc reggeli receptemet.Hogyan legyek jó nőOrigoTrükkös frizura - fond lentről felfelé!http://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20150109-hogyan-legyek-jo-no-forditott-fonassal-keszult-a-kivansag-frizura.htmlÚjabb kívánságot teljesítünk ma Dórival, jöjjön a fordított fonásos frizura!Hogyan legyek jó nő--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.