Hogyan legyek jó nő? Trükkös pillák - mutatunk egy időkímélő sminktippet!

sminktipp Takács Nóra műszempilla Hogyan legyek jó nő? videó sminktrükk
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Drámai és gyönyörű tekintetre vágysz? Nehezen boldogulsz a műszempillákkal? Ráadásul kevés az időd? Akkor a következő sminkes trükköt neked találták ki! 
Öltöztesd évszaknak megfelelő "ruhába" a díszpárnáidat!http://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20150114-hogyan-legyek-jo-no-diszparna-huzat-varras-nelkul-olcso-dekortipp.htmlEgy nagyobb anyag kell és pár perc ahhoz, hogy új designba öltöztesd a párnáidat a lakásban! :)Hogyan legyek jó nőOrigoSzépít és rendkívül egészséges a zabpehely!http://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20150112-hogyan-legyek-jo-no-egeszseges-vitalizalo-borszepito-reggeli-receptje-zabpehelybol.htmlTudtátok, hogy a zabpehely szuper egészséges és még szépít is? Mutatom a kedvenc reggeli receptemet.Hogyan legyek jó nőOrigoTélen is lehet ragyogó és sima a bőröd!http://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20150112-hogyan-legyek-jo-no-szepito-borradir-zabpehelybol-mezbol-es-mandulaolajbol.htmlSzáraz és fakó a bőröd? Egy kanál zabpehely, méz és egy kis olaj minden gondodat megoldja.Hogyan legyek jó nőOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.