Hogyan legyek jó nő? Jeges lufigolyókkal kezdődhet a farsangi buli!

dekortipp Takács Nóra Hogyan legyek jó nő? videó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jópofa dekorációra vágysz? Lufikkal sosem lehet melléfogni. Ma mutatok egy új trükköt, amire eddig talán nem is gondoltál.
Átívelő copfok - kívánságfrizura lépésről lépésrehttp://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20150118-hogyan-legyek-jo-no-megmutatjuk-egy-latvanyos-fonas-profi-elkesziteset-lepesrol-lepesre.htmlEgyszerű ujjgyakorlat az egész, kis gyakorlással te is el tudod majd készíteni ezt a mutatós frizurát.Hogyan legyek jó nő--Jónő blog: Így leszel cárnő - viseld az örök klasszikust, a szőrmekabátot!http://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20150115-hogyan-legyek-jo-no-blog-orok-klasszikus-teli-viselet-a-szormekabat.htmlSzeretnéd cárnőnek érezni magadat? Nem kell hozzá más, mint egy kis szőrme, ami rendkívül elegáns viselet. Hogyan legyek jó nőOrigoÖltöztesd évszaknak megfelelő "ruhába" a díszpárnáidat!http://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20150114-hogyan-legyek-jo-no-diszparna-huzat-varras-nelkul-olcso-dekortipp.htmlEgy nagyobb anyag kell és pár perc ahhoz, hogy új designba öltöztesd a párnáidat a lakásban! :)Hogyan legyek jó nőOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.