Jónő blog: Tuti tavaszi cipellők

tavasz Takács Nóra blog Hogyan legyek jó nő? cipő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szuper az idő, süt a nap, és a legjobb az egészben az, hogy végre lapos, kényelmes cipellőkben flangálhatunk a városban. 

Igazi felüdülés ez a bakancsok, csizmák után. Íme, a kedvenc darabjaim. Még többet pedig ITT találsz.

Hogyan legyek jó nő? Leggingsből felsőt - apró trükk, hatalmas ötlet!http://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20150422-takacs-nora-leggingsbol-felsot-keszit.htmlMa egy szuper trükköt tesztelek. Érdemes megnézni!Hogyan legyek jó nőOrigoHogyan legyek jó nő? Igazi SPA-élmény otthon - illatos fürdőgolyókhttp://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20150421-takacs-nora-furdogolyot-keszit.htmlNincs is jobb, mint egy forró vízzel teli kádban lazítani. Így fokozhatod az otthoni spahangulatot!Hogyan legyek jó nő--Hogyan legyek jó nő? Természetes szemránckrém - így készítsd el otthon te magad is!http://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20150422-takacs-nora-szemranckremet-keszit-hazilag.htmlEgy csodálatos, természetes, ápoló szemránckrémet csinálok pillanatok alatt a mai adásban. Próbáld ki még ma!Hogyan legyek jó nőHogyan legyek jó nő? Trendi kiegészítő a konyhábahttp://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20150417-takacs-nora-szines-kestartot-keszit-a-konyhaba.htmlSzép, színes és praktikus. Így csinálhatsz te is magadnak késtartót egy mozdulattal. Hogyan legyek jó nőOrigoHogyan legyek jó nő? Hihetetlenül egyszerű fonást készítünkhttp://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20150412-takacs-nora-egyszeru-fonast-keszit-amit-barki-elkeszithet-maganak-is.htmlKét fonás, egy csavarintás, és készen is van ez a kedves frizura. Hogyan legyek jó nőHogyan legyek jó nő? Húsos finomság, ahogyan Nóra készítihttp://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20150412-husos-koszorut-keszit-takacs-nora-a-hogyan-legyek-jo-no-jono-kapitanya.htmlEgy igazán finom, húsos finomságot készítettem ma. Íme, a recept.Hogyan legyek jó nő

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.