Hogyan legyek jó nő? Modern hippi smink - fesztiválokon kötelező!

fashion week Takács Nóra Hogyan legyek jó nő? vagányság smink hippi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy élénk, türkiz színnel csodás sminket lehet készíteni. Íme, a kedvencem: a modern hippis smink, ami tökéletes lesz nyáron bármelyik fesztiválon.

Hogyan legyek jó nő? Romantikus frizura, feltűzésselhttp://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20150427-takacs-nora-romantikus-frizurat-keszit.htmlBárki készíthet magának laza, romantikus frizurát, csak egy jó recept kell hozzá. Mutatom!Hogyan legyek jó nőHogyan legyek jó nő? Mennyei epres desszerthttp://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20150427-takacs-nora-finom-epres-fagylaltot-keszit.htmlEper, citrom és méz kell ehhez a csodás házi fagyihoz.Hogyan legyek jó nőHogyan legyek jó nő? Virágos csomagolás, ahogyan Nóra készítihttp://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20150427-takacs-nora-viragos-csomagolast-keszit.htmlJöjjön ma egy gyors és virágos ajándék csomagolási ötlet.Hogyan legyek jó nőHogyan legyek jó nő? Természetes szemránckrém - így készítsd el otthon te magad is!http://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20150422-takacs-nora-szemranckremet-keszit-hazilag.htmlEgy csodálatos, természetes, ápoló szemránckrémet csinálok pillanatok alatt a mai adásban. Próbáld ki még ma!Hogyan legyek jó nő--Jónő blog: Tuti tavaszi cipellőkhttp://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20150423-takacs-nora-tavaszi-cipoket-mutat-blogjaban.htmlSzuper az idő, süt a nap, és a legjobb az egészben az, hogy végre lapos, kényelmes cipellőkben flangálhatunk a városban. Hogyan legyek jó nőOrigoHogyan legyek jó nő? Trendi kiegészítő a konyhábahttp://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20150417-takacs-nora-szines-kestartot-keszit-a-konyhaba.htmlSzép, színes és praktikus. Így csinálhatsz te is magadnak késtartót egy mozdulattal. Hogyan legyek jó nőOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.