Jónő blog: új felsők a gardróbban

Forrás: Jónő blog -
fashion week felső Takács Nóra Jónő blog póló gardrób
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pandora szelencéje kinyílt: rákaptam a netes vásárlásra...

Először mertem kipróbálni ruhák kapcsán is az online rendelést, valamiért eddig nem hittem, hogy ez működik, eltalálom a méretemet, jó lesz a színe, és a többi. Végül merész voltam és kipróbáltam, működik, most pedig szépen sorban érkeznek a kincsek. Még több képet pedig ITT találsz.

Forrás: Jónő blog

Hogyan legyek jó nő? Készíts aranypoharat, amely beragyogja a napjaidathttp://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20150505-takacs-nora-arany-poharat-keszit.htmlEgy könnyű és mutatós technikával fel lehet dobni a megunt poharakat! Mutatom!Hogyan legyek jó nőOrigoHogyan legyek jó nő? Epres arcpakoláshttp://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20150505-takacs-nora-epres-arcpakolast-keszitett.htmlSzeretnél gyönyörű bőrt könnyedén? Próbáld ki ezt a csodás arcpakolást!Hogyan legyek jó nőOrigoHogyan legyek jó nő? Tekerős frizura Nóra-módrahttp://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20150504-takacs-nora-tekeros-frizurat-keszitett.htmlKörbe-körbe kell tekerni a hajat addig, amíg ilyen szép végeredményre nem jutunk.Hogyan legyek jó nőOrigoHogyan legyek jó nő? Egy fantasztikus egérpadhttp://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20150503-takacs-nora-ezust-szinu-egeralatetet-keszit.htmlPillanatok alatt készíthetünk magunknak divatos egérpadot, íme!Hogyan legyek jó nőOrigoJónő blog: a fiúk első számú kedvencehttp://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20150430-takacs-nora-blogjaban-a-fiuk-kedvencerol-a-szoknyarol-keszitett-osszeallitast.htmlMa a fiúk nagy kedvencéről, a szoknyáról készítettem egy összeállítást. Hogyan legyek jó nő--Hogyan legyek jó nő? Természetes szemránckrém - így készítsd el otthon te magad is!http://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20150422-takacs-nora-szemranckremet-keszit-hazilag.htmlEgy csodálatos, természetes, ápoló szemránckrémet csinálok pillanatok alatt a mai adásban. Próbáld ki még ma!Hogyan legyek jó nő--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.