horoszkóp ezotéria párhoroszkóp
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
 

Szerelem

Nagyon szeretik egymást, hiszen - mindketten föld jegyűek - lelki rokonai egymásnak, nagy szerelem szövődhet közöttük. A Bika csodálja az ambiciózus Bak folyamatos előrelépését a ranglétrán. Mindketten óvatosan bánnak a pénzzel, és nem jellemző náluk a felelőtlen költekezés. Folyton gyűjtenek valamire: autóra, házra, tengerparti nyaralásra, nagyképernyős tévére. A Bak nagyon érzékeny, de kemény páncéllal veszi körül magát: a Bika azon kevesek közül való, akinek van kitartása leolvasztani ezt a páncélt. A Bak csak nagyon keveseket enged közel magához, de akit megszeret, azt sokáig és mélyen szereti. Mindkettő makacs jellem, keveset veszekednek, de ha mégis, az esetleges veszekedést nagy dúlás-fúlás, harag követi. Igazából mindkettő haragtartó típus, ezért csak az Isten tudja, melyik adja fel hamarabb a szemrehányó hallgatást. Amiből feszültségek adódhatnak, az az, hogy a Bak hajlamos a munkamániára, és ez a magánélet rovására mehet. Ugyanis a Bika szeret minél több időt együtt tölteni a párjával, alapvető igénye, hogy mindig érezhesse, tapinthassa, láthassa azt, akit a legközelebb áll szívéhez. Mindketten hűséges típusok, ha mégis megtörténne egyik részről a félrelépés, azt egyikük sem tudná megbocsátani a másiknak - nem érdemes eljátszani a bizalmat.

Szex

Jól összeillenek az ágyban, hiszen a Bika erősen érzéki viselkedése könnyen felgyújtja az amúgy aszketizmusra hajlamos Bak érzékeit. Legtöbbször a Bika a kezdeményező, nem nagyon törekszenek a változatosságra.

Barátság

Becsületes, megbízható páros, kényesek a "tisztességükre". Fontos számukra a múlt, a gyermekkoruk, szüleikkel szinte mindennapos kapcsolatban vannak. Baráti kapcsolatuk is inkább rokoni kapcsolatból alakul ki, semmint "idegenek" köréből. Hagyománytisztelők, valószínűleg úgy élnek majd, ahogy azt otthon látták gyermekkorukban, az alapján, amit a szüleik tanítottak nekik. Foggal-körömmel ragaszkodnak a szokásaikhoz. Sok idő telik el, amíg összecsiszolódnak és közös szokásokat alakítanak ki, hiszen egyikük sem szeret engedni a sajátjaiból, de ha egyszer megtalálták az összhangot, senki kedvéért nem fognak azon változtatni. Tisztában vannak vele, hogy milyen hatalma van a pénznek, ezért meg is becsülik. Mindketten képesek az önmérséklésre, a gyűjtögetésre a későbbi jobb lét érdekében. Nem költik a pénzt feleslegesen, de ha vesznek valamit, az évtizedeken át szolgálja őket, nagyon szeretik az értékálló dolgokat. Életfelfogásuk megegyezik: mindketten a társadalom tisztes, jómódú polgárai szeretnének lenni. Barátokként is komoly, felelősségteljes kapcsolatot alakítanak ki, a rossz időkben is kitartanak egymás mellett.

Munka

A munkahelyen is jól megértik egymást. Ha a Bak a főnök, akkor pontosan elmagyarázza a Bikának, hogy mit vár el tőle, konkrét és egyértelmű feladatokkal látja el. Egy gond lehet: a Bika talán többször szeretné, ha a jól végzett jutalma nem puszta tudomásulvétel, hanem igazi, szóbeli dicséret lenne. A Bak inkább akkor véleményez, ha valamit rossznak ítél, a jót természetesnek veszi. Ha a Bika a főnök, akkor már többször hangzik el bíztatás és dicséret, mint fordított esetben. A Bak hajlamos a tekintélytiszteletre, ezért tisztelettudó, pontos, precíz, jó munkaerő. De az is biztos, hogy előbb-utóbb főnöki posztra fog áhítozni.

Tanács

Mindketten szörnyen meg tudják makacsolni magukat, márpedig valakinek engednie kell: jobb lenne, ha megtanulnák a megbocsátás művészetét. Ezenkívül nem szabad csak a szokások szerint élni, mert az a kapcsolat merevségéhez vezethet. Észre sem veszik, és az érzelmeik cselekedeteikkel együtt rutinná válnak, ez pedig törékennyé teheti a kapcsolatot.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.