horoszkóp ezotéria párhoroszkóp
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
 

Szerelem

Férfi és nő esetében a Bika és a Mérleg elég furcsa páros. A Bika megszerzi a pénzt, a Mérleg pedig elkölti. És ez természetesen már nem annyira tetszik a Bikának. Csodálja a Mérleg szépségét, de szerinte kerülhetne kevesebbe. A Mérleg vonzódik a Bika határozottságához, de szerinte lehetne egy kicsit rugalmasabb. A Mérleg könnyed, és általában az élet pozitív oldalát látja meg először. A Bika inkább a negatív oldalt figyeli, mert így "kisebb a csalódás"

A Bikát kicsit irritálja a Mérleg könnyedsége, leginkább felelőtlenségnek látja. A Mérlegnek pedig fogalma nincs, mit aggódik annyit a Bika lényegtelen dolgokon. Jobb esetben nemcsak értékelik egymás kifinomult ízlését, hanem erejüket összegezve kamatoztatják is: teremtenek egy csodálatosan szép, hangulatos, exkluzív otthont, amilyen senki másnak nincsen, és itt éldegélnek békében, harmóniában, mivel egyikük sem "harcos" típus. Vagy még jobb esetben alapítanak közösen egy vállalkozást, ahol mindketten kiélhetik ízlésformáló hajlamukat.

Szex

A Bika vágya erősebb és kifejezettebb, és ezért sokszor hűvösnek érzi a Mérleget. A Mérleg "finom", légies szerető - mint az egyénisége -, amit leginkább egy hűs őszi fuvallathoz lehetne hasonlítani, a Bika pedig forró és érzelmekkel teli. Ez a kétféle temperamentum nagyon is vonzódhat egymáshoz az ágyban.

Barátság

Van köztük közös, habár a föld és levegő elem nem éppen ideális páros. Mindkettőjük uralkodó bolygója a Vénusz, ami harmonikus, a szépséget szerető természetet eredményez. Legjobban a barátnők kapcsolatára jellemző: szeretik a szép ruhákat, mindketten fontosnak tarják, hogy környezetüket megszépítsék: különleges, látványos berendezést otthonra, magukkal is sokat törődnek, smink, ruha, haj stb. tekintetében. Együtt járnak kondizni, hogy testük is tökéletes legyen. Egyszerre nőies és látványos fellépésük miatt sokan udvarolnak nekik. Ha férfiakról van szó, akkor is érvényes ugyanez: kidolgozott, szép testű srácok, akik sokat foglalkoznak a külsejükkel. Ez persze nem mindig pozitív, átmehet túlzott külsőséges életszemléletbe, ahol a legfontosabb a látszat, és a belső értékek nem számítanak. Mindenképpen észben kell tartaniuk, hogy a szépség mulandó, és nem szabad a szépséget abszolút értékként kezelni.

Munka

Ha a Bika a főnök, akkor arra kell figyelnie, hogy a Mérleg szeret önállóan dolgozni, mert csak akkor élheti ki teljes egészében a kreativitását, és nagyon szereti, ha megdícsérik. Dönteni nehezen dönt, abban mindig elkel a segítség, de rossz néven veszi, ha folyton számonkérik és ellenőrzik. Ha a Mérleg a főnök, akkor hálás lehet a gyakorlatias és talpraesett munkaerőnek, amit a Bika jelent számára, hiszen sok olyan dolgot elintéz, amihez a Mérlegnek se türelme, se tehetsége nincsen.

Tanács

A Bikának megértőnek kell lennie a Mérleg luxus iránti igényeiben, ezenkívül rugalmasságot tanulhat tőle. A Mérleg pedig kicsit jobban kimutathatná az érzelmeit, mert a Bikának szüksége van rá.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.