asztrológia horoszkóp ezotéria párhoroszkóp
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
 

Szerelem
Szerelmük légies és könnyed, mint ők maguk. Egyiknek sem kell pisztolyt szegezni a halántékához azért, hogy rávegyék egy jóízű flörtölésre. Szívesen és sokat flörtölnek, de mindkettő megáll a szavak és gondolatok szintjén. Nem a hűség szobrai, a tettlegességig viszont csak kevesen mennek el. Nem jellemző rájuk az "otthon a kandalló mellett kötögetünk kettecskén" jelenség. Alig vannak otthon, ha mégis, akkor biztos van náluk három-négy-tíz vendég. A Mérleg szereti az Ikrek kicsit talán infantilis viselkedését, és naphosszat együtt játszanak. Az Ikrek pedig csodálja a Mérleg kifinomult esztétikai érzékét: van is mit tanulnia tőle ezen a téren. Tartós kapcsolat alakulhat ki közöttük, hiszen a Mérlegben megvan az az erő, hogy megszilárdítsa kettejük kapcsolatát. És amiért az Ikrek nagyon hálás: megadja az neki azt a szabadságot, amelyre szüksége van. Ezt a kívánságát könnyen teljesíti, hiszen a Mérlegnek majdnem annyira fontos az önállóság, mint az Ikreknek.

Szex

Nem túlságosan fontos az életükben - főleg idősebb korban - a szex. Fiatal korukban a spontán, különleges formáját részesítik előnyben vágyuk kielégítésének.

Barátság
Mindketten jó kommunikációs készséggel rendelkeznek, ezért jól el tudnak beszélgetni bármiről. Társas lények, egyetlen feszültség közöttük az lehet, hogy míg a Mérleg a társáért tesz meg mindent, addig az Ikrek a barátaiért. Az Ikrek sokat tanulhat a Mérleg kiegyensúlyozottságából - általában a Mérleg szava a mérvadó. Rendezvényekre, összejövetelekre, partikra, szüli- és névnapi bulikra nagyon szívesen eljárnak, kiterjedt baráti körrel rendelkeznek, és soha nincsenek egyedül. Ők ketten nem aggódják túl az életet, és nem is annak a negatív oldalát nézik. Ez a pozitív életszemlélet hozzá is segíti őket a sikerhez. Barátokként laza kapcsolatot alakítanak ki, és lehetséges, hogy hetekig, hónapokig egymás felé sem néznek, de ezen egyikük sem lepődik meg, a megsértődés szót pedig nem is ismerik. Nem jellemző rájuk az elköteleződés, mindkettőjüknek nagyon sok barátja van a másikon kívül, és ezt természetesnek találják. Ha azonban közös programot alakítanak ki, akkor órákon át be sem áll a szájuk, nagyon sokat beszélgetnek, és nagyon jól megértik egymást. Ha veszekedésre kerülne a sor, a Mérleg általában konfliktuskerülő jelleme miatt hajlik a kompromisszumra, és igazat ad az okoskodó Ikreknek.

Munka
Munkakapcsolatuk is könnyed, nagyon jól tudnak egymással dolgozni. Ha a Mérleg a főnök, akkor nagy empátiakészsége folytán hamar felismeri az Ikrek ambícióit, jó kommunikációs készségét, erősségét és gyengeségeit, és ehhez mérten fog neki feladatokat adni. Szereti, ha beosztottja önállóan dolgozik, és ennek az Ikrek nagyon örül, hiszen megvalósíthatja ötleteit. Ha az Ikrek a főnök, akkor szintén nagy szabadságot és önállóságot ad a Mérlegnek, hiszen nincs ideje mindenféle kis dolognak utánajárni, mert ezernyi dolga van még amellett. A levegős jegyek nagyon jó hangulatú, közvetlen, kommunikatív légkört teremtenek a munkahelyen.

Tanács
Az Ikreknek tudomásul kell vennie, hogy a Mérleg szívesen ad neki szabadságot, de cserébe oda kell rá figyelnie, mert a társkapcsolat a legfontosabb az életében. A Mérlegnek pedig tolerálnia kell az Ikrek szórakozottságát.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.