asztrológia horoszkóp ezotéria párhoroszkóp
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
 

Szerelem
Életre szóló, szenvedélyes szerelem alakulhat ki közöttük. A Nyilas rajong a finom és különleges kisugárzású Mérlegért, aki nagyon is tudja, hogyan kell levenni a lábáról a Nyilast. A Mérleg pedig csodálja a Nyilas fantáziáját, az elevenségét, lelkesedését, dinamizmusát. Nem bonyolódnak mély érzelmi viharokba, bár szeretnek egymással játékosan vitatkozni. Pontosan ez az érzelmi könnyedség az, ami együtt tartja őket: egyikük sem akarja birtokolni a másikat, tehát mindkettő saját egyéniségét és különlegességét megtartva tud élni a másik mellett. Ha egyikük esetleg félrelép (mindkettőjükkel megeshet), akkor a másik képes megbocsátani neki, és neheztelés nélkül tovább szeretni a másikat. Egyéniségük kiegészíti egymást abból a szempontból is, hogy a Mérleg alapvetően passzív, a Nyilas pedig aktív, kezdeményező. A Nyilas, ha megkapta, amit akar, akkor hajlamos új kihívások után nézni. A Mérleg azonban, a kicsit hűvös és tartózkodó énjével arra ösztönzi a Nyilast, hogy újra és újra meghódítsa, ezért képes fenntartani sokáig a Nyilas érdeklődését.

Szex
Legtöbbször a Nyilas a kezdeményező fél, talán egy kicsit passzívnak találja a Mérleget. Ezenkívül mindketten szeretik a változatos, új és izgalmas együttléteket.

Barátság
Nagyon jól kijönnek egymással. Tűz (Nyilas) és levegő (Mérleg) jegy egyébként is összeillő jegy, hiszen a levegő ötletei és gondolatai tűzbe hozzák a tűz lelkesedését, és egymást buzdítva hajszolják egymást a kalandokba. De a Mérleg és a Nyilas ezen kívül is nagyon vonzódnak egymáshoz. Mindkettő népszerű a társaságban, a Nyilas nagy showman, humoros és mindig jókedvű, lelkes egyéniség, a Mérleg pedig finom, és mindenkivel közvetlen. Ha összekerülnek, ott vége nincs a játéknak és a humoros összeszólalkozásoknak. Mindketten alapvetően felhőtlenek, és nem szeretik túlságosan komolyan venni a világot, inkább menekülnek a nehézségek és kötöttségek elől, mintsem szembenézzenek vele. Az élet napos oldalán szeretnek sütkérezni, és ebben nagyon egyetértenek. Egyéniségükből kifolyólag nem is kerülnek olyan élethelyzetbe, ami erőn felüli megterhelést jelentene nekik. Érzelmileg egyik sem olyan mély, hogy szenvednének attól, hogy a másik nem ragaszkodik hozzá: mindkettő nagyon független, mindketten szeretnek flörtölni, szeretik a kalandokat, a felhőtlen és felelőtlen társasági érintkezéseket, egymással vagy külön-külön. A Nyilas másik nagy szenvedélye az utazás, a Mérleg pedig örül a változatosságnak, úgyhogy kapcsolatuk hosszú távon is működik.

Munka
A munkahelyen is nagyon jól kijönnek egymással. Ha a Nyilas a főnök, akkor lelkesedésével és dinamizmusával lendületbe hozza az egyébként lustaságra hajlamos Mérleget. Ha a Mérleg a főnök, akkor harmóniaérzékével nagyon ügyesen tudja a könnyen a végletekbe eső Nyilast irányítani, a helyes útra terelni.

Tanács
A Nyilasnak kitartónak kell lennie, mert a Mérleget nehéz levenni a lábáról, és nehéz tűzbe hozni igazán. A Mérlegnek pedig nem szabad mindig a kényelmességi szempontokat előtérbe helyezni, hanem lépést kell tartania a Nyilas lendületével.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.