Pár horoszkóp (Mérleg - Oroszlán)

2010.11.17. 20:06

Szerelem
Szerelmük hosszan tartó és izgalmas. A Mérleg imádja az Oroszlán játékos természetét, nagyvonalúságát. Az Oroszlán szintúgy csodálattal adózik a Mérleg könnyed légiességének, és örül, hogy a Mérleg szívesen benne van mindenféle kalandban. Ők ketten soha nem unatkoznak. A Mérleg, ha szerelmes, rajongásával veszi körül az Oroszlánt, ami az Oroszlánnak lételeme. Az Oroszlán büszke a Mérleg mindig csinos öltözködésére, vonzó megjelenésére, és ha néha rá is tör a féltékenység, azért tudni kell: ők egymásnak teremtettek. Ha az Oroszlán figyelme ellankad, és egy harmadik tűnik föl a színen, a Mérleg mindig tudja, hogyan szerezze vissza rafinált taktikai eszközökkel partnere szerelmét. Nem biztos, hogy örök életükig hűségesek lesznek, de szerencsére a Mérleg ért ahhoz, hogyan kell az Oroszlánt kiengesztelni.

Szex
Az Oroszlánnak talán többet eszébe jut az örömszerzés fizikai lehetősége, és a Mérleg néha elutasítónak és hidegnek tetszik számára.

Barátság
Nagyon jó kapcsolat alakulhat ki közöttük. Mindketten szeretik a nagyvilág pazar és látványos dolgait: szeretnek diszkóba járni, táncolni, mulatni, hódítani, szerepelni, szeretik a divatos, drága ruhákat (a Mérlegnek kifinomult esztétikai érzéke csodálatba ejti az Oroszlánt), szeretnek különleges vidékekre utazni, általában mindenből a luxust részesítik előnyben - már ha megtehetik. Játékos és bohém természetük nagyon jól egymásra talál: sokat civódnak, ugratják egymást, de mindezt szeretettel és véletlenül sem durván, bántóan. Nagyon kiterjedt a baráti körük, szeretik a társaságot, ahol általában hangadó szerepet játszanak, főleg az Oroszlán. A Mérleg inkább bájával és kedvességével hódítja meg a társaságot, vele mindig lehet egy jót beszélgetni, mindig jó kedve van, soha nem bánt meg senkit, és sokszor nagyon szellemes, ráadásul nagyon jó a humora. Sok kalandot élnek át ketten.

Munka
Ha az Oroszlán a főnök, akkor nagyra értékeli a Mérleg önálló és kreatív munkáját. Emellett szeret olyan feladatot osztani rá, ami reprezentatív külsőt igényel, hiszen a Mérleg mindig nagyon ügyel, hogy elegánsan és eredetien öltözzön fel, ezért fellépése nagyon megnyerő, kommunikációs készsége pedig igen fejlett. Ha a Mérleg a főnök, akkor bizony sokat szenved attól, hogy az Oroszlán nem akar rá hallgatni, és folyton szereptévesztésben van, mert eljátssza a főnök szerepét, de ezen kívül nagyon jól kijönnek, hiszen mindketten az önálló, független, kreatív munkát részesítik előnyben.

Tanács
Az Oroszlán megtaníthatná a Mérlegnek, hogyan kell kezelni a konfliktusokat, és ne hagyja elmenekülni előlük. Nem jó, ha mindig a Mérleg enged: a Mérlegnek kell ügyelnie arra, hogy ne uralkodjon el rajta teljes egészében az Oroszlán.

asztrológiapárhoroszkópezotériahoroszkóp