asztrológia horoszkóp ezotéria párhoroszkóp
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
 

Szerelem
Szerelmük hosszan tartó és izgalmas. A Mérleg imádja az Oroszlán játékos természetét, nagyvonalúságát. Az Oroszlán szintúgy csodálattal adózik a Mérleg könnyed légiességének, és örül, hogy a Mérleg szívesen benne van mindenféle kalandban. Ők ketten soha nem unatkoznak. A Mérleg, ha szerelmes, rajongásával veszi körül az Oroszlánt, ami az Oroszlánnak lételeme. Az Oroszlán büszke a Mérleg mindig csinos öltözködésére, vonzó megjelenésére, és ha néha rá is tör a féltékenység, azért tudni kell: ők egymásnak teremtettek. Ha az Oroszlán figyelme ellankad, és egy harmadik tűnik föl a színen, a Mérleg mindig tudja, hogyan szerezze vissza rafinált taktikai eszközökkel partnere szerelmét. Nem biztos, hogy örök életükig hűségesek lesznek, de szerencsére a Mérleg ért ahhoz, hogyan kell az Oroszlánt kiengesztelni.

Szex
Az Oroszlánnak talán többet eszébe jut az örömszerzés fizikai lehetősége, és a Mérleg néha elutasítónak és hidegnek tetszik számára.

Barátság
Nagyon jó kapcsolat alakulhat ki közöttük. Mindketten szeretik a nagyvilág pazar és látványos dolgait: szeretnek diszkóba járni, táncolni, mulatni, hódítani, szerepelni, szeretik a divatos, drága ruhákat (a Mérlegnek kifinomult esztétikai érzéke csodálatba ejti az Oroszlánt), szeretnek különleges vidékekre utazni, általában mindenből a luxust részesítik előnyben - már ha megtehetik. Játékos és bohém természetük nagyon jól egymásra talál: sokat civódnak, ugratják egymást, de mindezt szeretettel és véletlenül sem durván, bántóan. Nagyon kiterjedt a baráti körük, szeretik a társaságot, ahol általában hangadó szerepet játszanak, főleg az Oroszlán. A Mérleg inkább bájával és kedvességével hódítja meg a társaságot, vele mindig lehet egy jót beszélgetni, mindig jó kedve van, soha nem bánt meg senkit, és sokszor nagyon szellemes, ráadásul nagyon jó a humora. Sok kalandot élnek át ketten.

Munka
Ha az Oroszlán a főnök, akkor nagyra értékeli a Mérleg önálló és kreatív munkáját. Emellett szeret olyan feladatot osztani rá, ami reprezentatív külsőt igényel, hiszen a Mérleg mindig nagyon ügyel, hogy elegánsan és eredetien öltözzön fel, ezért fellépése nagyon megnyerő, kommunikációs készsége pedig igen fejlett. Ha a Mérleg a főnök, akkor bizony sokat szenved attól, hogy az Oroszlán nem akar rá hallgatni, és folyton szereptévesztésben van, mert eljátssza a főnök szerepét, de ezen kívül nagyon jól kijönnek, hiszen mindketten az önálló, független, kreatív munkát részesítik előnyben.

Tanács
Az Oroszlán megtaníthatná a Mérlegnek, hogyan kell kezelni a konfliktusokat, és ne hagyja elmenekülni előlük. Nem jó, ha mindig a Mérleg enged: a Mérlegnek kell ügyelnie arra, hogy ne uralkodjon el rajta teljes egészében az Oroszlán.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.