Pár horoszkóp (Nyilas - Halak)

2010.11.17. 20:06

Szerelem
Halak és Nyilas szerelme romantikus és szenvedélyes szerelem lesz. Szeretnek együtt álmodozni, tervezgetni, sajnos, csak ritka esetekben viszik véghez ezeket az álmokat. A Halak csodálja a Nyilas őszinteségét, dinamizmusát, nyitottságát. A Nyilasnak pedig tetszik a Halak kreativitása, meglepik megérzései, csodálkozik, mennyire ki tudja találni, mi jár a fejében. Szeretik a művészeteket, a színházat, a filmeket, a koncerteket, nagyon sokféle zenét szeretnek, szeretnek táncolni, szeretnek olvasni, esetleg festeni, rajzolni. Persze, nem feszültség nélküli ez a kapcsolat, ami a víz és a tűz elemek ellentétéből keletkezik. A Nyilas nem annyira ragaszkodó, mint a Halak, ezért a Halak talán szenvedni fog a Nyilas látszólagos figyelmetlenségétől és egoizmusától. Bár igazából a Halaknak egy ilyen kicsit egoista emberre van szüksége, akinek odaadhatja magát, akiért élhet és rajonghat. Ám a Nyilasnak nem mindig tetszik ez a hatalmas odaadás, talán korlátként éli meg a Halak függését, érzelmi ragaszkodását. A Nyilas ki nem állhatja a kötelezettségeket, mindig pillanatnyi vágyak és impulzusok vezérlik. Egyikük sem túlságosan hűséges, de mindketten képesek megbocsátani a másiknak bármikor.

Szex
A Nyilas itt gondban lesz, mert a Halak sok gyöngédségre és babusgatásra vágyik - mint ahogy ő is nagyon gyöngéd a másikkal. Nem olyan spontán és hirtelen a vágya, mint a tűz jegyű Nyilasnak, ezért türelemre és kitartásra lesz szüksége.

Barátság
Tűz (Nyilas) és víz (Halak) jegy nem igazán illik egymáshoz. A Nyilas nem olyan érzékeny és visszahúzódó, mint a Halak, ezért harsányságával és rámenősségével hajlamos akaratán kívül megbántani és félelmet kelteni a Halakban. Barátságuk azonban hosszú távon mély lehet, hiszen a Nyilasnak is a vágyai és a Halaknak is a vágyai a legfontosabbak. Csak éppen a Nyilas rendelkezik a kellő dinamizmussal és mozgékonysággal, hogy meg is valósítsa azokat, vagy legalábbis belekezdjen a megvalósításba. Mert kitartása neki sincsen. A Halak viszont sokszor el sem jut odáig, hogy álmai megvalósításába kezdjen. Inkább csak fantáziájában éli meg azokat. Ha összebarátkoznak, a Halak érzelmeket és gondoskodást, a Nyilas pedig izgalmakat és tevékenységet visz a kapcsolatba.

Munka
Ha a Nyilas a főnök, akkor az érzékeny Halaknak nagyon sok szabadsága és lehetősége van, hogy önállóan megoldja a feladait. Aminek a Halak nem mindig örül. Hajlamos a dolgok elmismásolására, hogy patópál módjára ráérősen arrébb tologassa a feladatok elvégzését. Kicsit keményebb és határozottabb vezető jobb lenne neki. Ha a Halak a főnök, akkor érzékenysége folytán megérzi, hogy a Nyilasnak szabadságra van szüksége ahhoz, hogy kreativitását megélje, és valószínű, hogy meg is adja neki ezt.

Tanács
A Halaknak nem szabad érzelmi zsarolással sakkban tartania a Nyilast, mert a Nyilas minden muszájtól kényszeresen menekül. A Nyilasnak pedig nagyon oda kell figyelnie a Halakra, akinek hatalamas érzelmi és szeretetigénye van.

ezotériahoroszkópszerelempárkapcsolat