párkapcsolat horoszkóp szerelem ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
 

Szerelem
Halak és Nyilas szerelme romantikus és szenvedélyes szerelem lesz. Szeretnek együtt álmodozni, tervezgetni, sajnos, csak ritka esetekben viszik véghez ezeket az álmokat. A Halak csodálja a Nyilas őszinteségét, dinamizmusát, nyitottságát. A Nyilasnak pedig tetszik a Halak kreativitása, meglepik megérzései, csodálkozik, mennyire ki tudja találni, mi jár a fejében. Szeretik a művészeteket, a színházat, a filmeket, a koncerteket, nagyon sokféle zenét szeretnek, szeretnek táncolni, szeretnek olvasni, esetleg festeni, rajzolni. Persze, nem feszültség nélküli ez a kapcsolat, ami a víz és a tűz elemek ellentétéből keletkezik. A Nyilas nem annyira ragaszkodó, mint a Halak, ezért a Halak talán szenvedni fog a Nyilas látszólagos figyelmetlenségétől és egoizmusától. Bár igazából a Halaknak egy ilyen kicsit egoista emberre van szüksége, akinek odaadhatja magát, akiért élhet és rajonghat. Ám a Nyilasnak nem mindig tetszik ez a hatalmas odaadás, talán korlátként éli meg a Halak függését, érzelmi ragaszkodását. A Nyilas ki nem állhatja a kötelezettségeket, mindig pillanatnyi vágyak és impulzusok vezérlik. Egyikük sem túlságosan hűséges, de mindketten képesek megbocsátani a másiknak bármikor.

Szex
A Nyilas itt gondban lesz, mert a Halak sok gyöngédségre és babusgatásra vágyik - mint ahogy ő is nagyon gyöngéd a másikkal. Nem olyan spontán és hirtelen a vágya, mint a tűz jegyű Nyilasnak, ezért türelemre és kitartásra lesz szüksége.

Barátság
Tűz (Nyilas) és víz (Halak) jegy nem igazán illik egymáshoz. A Nyilas nem olyan érzékeny és visszahúzódó, mint a Halak, ezért harsányságával és rámenősségével hajlamos akaratán kívül megbántani és félelmet kelteni a Halakban. Barátságuk azonban hosszú távon mély lehet, hiszen a Nyilasnak is a vágyai és a Halaknak is a vágyai a legfontosabbak. Csak éppen a Nyilas rendelkezik a kellő dinamizmussal és mozgékonysággal, hogy meg is valósítsa azokat, vagy legalábbis belekezdjen a megvalósításba. Mert kitartása neki sincsen. A Halak viszont sokszor el sem jut odáig, hogy álmai megvalósításába kezdjen. Inkább csak fantáziájában éli meg azokat. Ha összebarátkoznak, a Halak érzelmeket és gondoskodást, a Nyilas pedig izgalmakat és tevékenységet visz a kapcsolatba.

Munka
Ha a Nyilas a főnök, akkor az érzékeny Halaknak nagyon sok szabadsága és lehetősége van, hogy önállóan megoldja a feladait. Aminek a Halak nem mindig örül. Hajlamos a dolgok elmismásolására, hogy patópál módjára ráérősen arrébb tologassa a feladatok elvégzését. Kicsit keményebb és határozottabb vezető jobb lenne neki. Ha a Halak a főnök, akkor érzékenysége folytán megérzi, hogy a Nyilasnak szabadságra van szüksége ahhoz, hogy kreativitását megélje, és valószínű, hogy meg is adja neki ezt.

Tanács
A Halaknak nem szabad érzelmi zsarolással sakkban tartania a Nyilast, mert a Nyilas minden muszájtól kényszeresen menekül. A Nyilasnak pedig nagyon oda kell figyelnie a Halakra, akinek hatalamas érzelmi és szeretetigénye van.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.