asztrológia horoszkóp ezotéria párhoroszkóp
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
 

Szerelem
Két Bak szerelme lassan alakul, de hosszú, ígéretes kapcsolat lesz belőle. Nem az a hirtelen fellángoló, szenvedélyes szerelem, hanem lassan feléledő, lassú tűz, ami biztonságra és a szeretetre épül. A Bak, föld jegy lévén szereti a megszokott dolgokat, ezért két Baknak valószínűleg van kedvenc mozijuk, kedvenc éttermük, kedvenc helyük, ahova minden nyáron üdülni járnak - ha valami beválik náluk, akkor ahhoz hűségesek lesznek. Hűségesek nemcsak a dolgokhoz, hanem egymáshoz is: két Bak között nem gyakoriak a féltékenységi jelenetek, sőt, a hangos szóváltások sem. Fegyelmezetten és elegánsan szeretik elintézni a vitákat. Náluk a viták nem egy hangos veszekedéssel, sokkal inkább nagy hallgatásokkal kezdődnek. Két Bak kapcsolatában nem ritka, hogy egy-egy probléma felbukkanásánál nem a megbeszélést és a kompromisszumot választják, hanem inkább "ki bírja tovább" játékot játszva nem szólnak egymáshoz. Amelyik a gyengébb - bár mindketten kitartóak -, az fog először közeledni, és akkor már megbeszélik a dolgokat, de bizony nemcsak napok, hanem hetek is eltelhetnek a hallgatással. Előfordulhat, hogy kapcsolatukból megszűnik a szeretet és az izgalom, és már nem is igazán szeretnének együtt lenni, mégsem válnak el egymástól, mert megszokták egymást. Sokáig képesek egy nem is olyan jó kapcsolatban élni, mert nagyon sokat számít nekik a biztonság és a megszokás.

Szex
Szeretik a hagyományos, már bevált módszereket a testi szerelemben. Ezen a területen sem a szenvedély a meghatározó, inkább mély és gondoskodó együttlétre vágynak. Nem ritka, hogy a Bak férfit teljesítménykényszer hajtja, nem pedig a libidója.

Barátság
Nagyon jó barátok lesznek, hiszen hasonlóan szemlélik a világot. Mindkettőjüknek fontos, hogy a társadalom elismerje őket. Fontos számukra a munka, és a kapcsolatokban hosszútávfutóak. Föld jegyek lévén szeretik az érzéki örömöket, de mégsem ugranak bele bármilyen kapcsolatba, hiszen nagyon zárkózottak, és hihetetlenül magasak az elvárásaik. A Bakok nagyon megválogatják azt, akivel mélyebb lelki kapcsolatot alakítanak ki. Mivel nem túlságosan közvetlenek, a barátság is lassan alakul ki, ámde annál hosszabb ideig tart. A Bak barátságok életre szólóak, és történhet bármi rossz, mindig segítik a másikat. A Bak az barát, aki mindig a másik mellett áll, mindig képes kihozni a másikat a bajból, ha egyszer megígér valamit, azt be is tartja. Nagyon korrekt és kötelességtudó, és nem szereti - nem is érti -, ha valaki nem ilyen vele. A Bak általában mindent komolyan vesz, ezért azt várja másoktól is, hogy ők is komolyan vegyék a világot, a kapcsolatokat, az érzéseket, őt magát. Nem nagyon ismerik a felelőtlenséget, az állhatatlanságot, a megbízhatatlanságot, a türelmetlenséget. Ők azok, ha valamit a fejükbe vesznek, akkor azt véghez is viszik, kerüljön az bármennyi időbe vagy energiába. Képesek várni, és másoktól is ugyanezt várják. Két Bak bár két nagyon akaratos jellemet hozott össze, mégis tudnak engedni és igazat adni a másiknak, ha igaza van.

Munka
Mivel nagyon fontos számukra a munka, nagyon sok energiát fektetnek bele. A Bak főnök maximalista, nemcsak magától, hanem beosztottjától is a legtöbbet várja el. A legkisebb hibáért képes patáliát csapni, amit az ugyancsak Bak beosztott nem igazán ért, hiszen beosztottként is próbál mindent a tőle telhető legjobb munkát végezni. Ezért feszültségek lehetnek közöttük.

Tanács
Két Bak nagyon makacs tud lenni, ezért jó, ha megtanulnak engedni egymásnak. A Bak képes arra, hogy egy apró félreértésért örökre búcsút mondjon egy barátnak, amit nem szabad hagyni. Rugalmasabbnak, engedékenyebbnek kell lennie, és meg kell tanulnia megbocsátani. A Baknak talán ez a legnehezebb feladat.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.