asztrológia horoszkóp ezotéria párhoroszkóp
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
 

Szerelem
Ebből a párosításból legtöbbször világraszóló szerelem lesz. A Bak egyből felfigyel a Halakra, az első pillanattól kezdve úgy érzi: meg kell védenie a Halakat. Ez a megmagyarázhatatlan késztetés még erősebb lesz benne, ha jobban megismeri a sebezhető Halak érzékenységét. A Halak pedig már az első látástól csodálja a Bak magabiztosságát és megingathatatlanságát. Ha vitáról van szó, akkor legtöbbször a Halak enged, és bár a Bak haragtartó, mégis, gyöngédséggel hamar kibékíti a Bakot. A Halak rendkívül alkalmazkodó, és a Baknak pontosan erre van szüksége: hogy valaki annyira szeresse, hogy teljes egészében elfogadja és kövesse őt. A Halaknak pedig pontosan ilyen erős és meginghatatlan bálványra van szüksége, aki biztos kézzel vezeti őt a világban. A Bak, ha megszeret valakit, akkor teljes lényével kötődik hozzá, és nagyon hűséges a párjához. A Halak már sokkal befolyásolhatóbb, sokszor a körülmények rabja, de amíg a Bak kielégíti érzelmi szükségleteit, és nem zárkózik el tőle, addig érzelmileg ő is hűséges lesz a Bakhoz.

Szex
Nagyon jól kijönnek ezen a téren is, a Halak gyöngédsége hamar felolvasztja a Bak gátlásait.

Barátság
Föld (Bak) és víz (Halak) jegy nagyon jól kijön egymással a mindennapokban. A föld jegy szilárdságával, gyakorlatias tudásával vezeti a vizes jegyet, aki viszont érzelmet visz a kapcsolatba. Bak és Halak kapcsolatában is éppen így működik: a gyakorlati világban olyan jól eligazodó Bak felkarolja a Halakat, aki "nem is ebben a világban él" szerinte, aki nagyon tehetséges, és hatalmas érzéke van a művészetekhez, de hiába ez a tehetség, ha nem tud érvényesülni. A Halak viszont érzelmekkel tölti fel a kívülről olyan hidegnek látszó Bakot, akit látszólag csak a munka és a pénz érdekel. Meglepő, milyen hamar bizalmat tud ébreszteni a Halak a zárkózott Bakban. De ez a kapcsolat kölcsönös szükségleten alapul: a Baknak nagyon jó, hogy segíthet valakin, jó érzéssel tölti el, hogy szükség van rá, hogy valaki számára ő az Isten. A Halaknak pedig fordítva, nagyon jól esik, hogy felnézhet valakire, hogy vele van egy erős, mindentudó és okos ember, akire mindig számíthat.

Munka
Ha a Bak a főnök, akkor biztos kézzel vezeti a Halakat, aki többnyire igényli is, hogy rendszeresen figyelemmel kísérjék a munkáját és azonnal korrigálják, ha valamit nem jól csinált. Ha a Halak a főnök, akkor a Bak, bár nem kap egyértelmű utasításokat, mindig a tőle telhető legjobb munkát adja ki a kezéből, amiért a Halak hálás lesz, és mindig meg is dicséri a kiváló munkaerőt. Ideális esetben a Halak agyából kipattant kreatív ötleteket a Bak biztos kézzel valósítja meg a gyakorlatban.

Tanács
A Baknak meg kell tanulnia elfogadni, hogy a Halak túláradó érzelmein keresztül nem látja olyan objektívan a dolgokat, mint ő, és értékrendszerét is maga alakítja. A Halaknak pedig nem szabad hagynia, hogy a Bak a szokások rabjává váljon, és egyre merevebb legyen, hogy mindent túlságosan komolyan vegyen. Meg kell mutatnia, hogyan kell elengednie magát és élvezni az életet.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.