asztrológia horoszkóp ezotéria párhoroszkóp
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
 

Szerelem
Nehezen kerül sor náluk a szerelemre, annyira különböznek. Egy biztos: ha ki is alakul a szerelem, akkor nagyon lassan fog beteljesülni - mégpedig a Bak miatt. A Bak nehezen enged magához közel bárkit, vastag páncéllal védi érzékeny lelkét. Az Ikrek könnyed, laza kapcsolatra vágyik, felelősségvállalás nélkül, a Bak semmit sem tart többre, mint a kitartást és a felelősséget. Nagyon különböznek, és ez a fajta különbözés előbb-utóbb egymás idegsejtjeinek intenzív elpusztításával jár majd együtt. A Bakot idegesíteni fogja az Ikrek szertelen, szerinte "léha" életfelfogása, az Ikrek pedig úgy érzi, a Bak elnyomja, bezárja őt, és akadályozza szabadságában. Hosszú távú kapcsolat csakis akkor alakulhat ki közöttük, ha ügyelnek a másik igényeire: a Bak szabadon engedi az Ikreket, és nem kéri számon tőle minden pillanatát, az Ikrek pedig kitartó lesz és komolyan veszi a Bak érzéseit.

Szex
A Bak nehezen oldódását az Ikrek csak nagy-nagy türelemmel érhetné el - és ehhez csak a kapcsolat elején van türelme.

Barátság
Nem a legideálisabb kapcsolat. A Bak a hagyomány szeretetét és tekintélytiszteletét talán az anyatejjel szívta magába. Megfontolt és konformista. Életcélja minél feljebb kerülni a ranglétrán és minél tisztelettudóbb polgára lenni a társadalomnak. Az Ikreket nem érdeklik effajta földi törekvések. Számára a lényeg, hogy gondolatok, információk vegyék körül, és hogy ő is közölhesse a gondolatait, átadja a megszerzett információkat. Emellett a Bak, bár kívülről betonkeménynek mutatja magát, és sokszor elutasító, belül nagyon is érzékeny és sebezhető. Az Ikrek túl felületes ahhoz, hogy leásson a mélybe és megismerje a Bak igazi, szeretetteljes énjét. Márpedig az Ikreknek semmi kitartása nincsen, így nem megy a Bakkal semmire. Barátokként az Ikrek jó esetben értékeli a Bak életrevalóságát, kitűnő gyakorlati érzékét, kitartását. Rossz esetben túlságosan földhözragadtnak és ridegnek látja, akiben nincs semmi spontaneitás.

Munka
Munkahelyen is sok konfliktus lesz közöttük. A Bak maximalista, aki nemcsak magától, hanem beosztottjától is azt követeli, hogy a munkának éljen. Az Ikreknek nagyon sok jó ötlete van, egyszerre több dologra is tud koncentrálni, de ha egyszer ő úgy érzi, hogy fáradt, és vége a munkának, akkor abban a pillanatban abbahagyja. Nem szereti túlhajszolni magát, és nem érti, hogy a Bak miért nem pihen, hiszen a munka mindenkit megvár. Ha az Ikrek a főnök, akkor pedig engedi szabadon, önállóan dolgozni a Bakot, aki ezt szívesen veszi, és a lehető legtöbbet hozza ki magából. Bakoknál nem ritka a munkamánia.

Tanács
A Bak könnyedséget, rugalmasságot, spontaneitást, az Ikrek felelősségvállalást, kitartást és fegyelmezettséget tanuljon a Baktól. Ha mindketten formálódnak egymáshoz, talán könnyebb lesz.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.