horoszkóp ezotéria párhoroszkóp
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
 

Szerelem

Szerelmük gyorsan fellobbanó, és szalmaláng életű. Olyanok, mint a forgószél: egyik percben még velünk ebédelnek, a következő percben már egy másik földrészen oroszlánokat hajkurásznak - vagy az oroszlánok őket. Kiszámíthatatlan és rendkívül spontán természetük miatt megesik, hogy még így sem sokat látják egymást. Nagyon hamar szerelembe esnek: ők azok, akik képesek egy nap kétszer is "első látásra beleszeretni" valakibe. Azonban, amilyen hirtelen jött a láng, olyan hamar el is alszik. Imádnak flörtölni, bárkivel, bármikor. Két Ikrek jegyű nem valószínű, hogy egy életen keresztül hűséges társa lesz a másiknak. Ha kiderül a félrelépés, akkor nem dúlnak-fúlnak hetekig, egy hangos szóváltás után, pár perc elteltével minden megbocsátva. Nagyon állhatatlan a természetük, a kitartás nem tartozik az erényeik közé. Ha mégis előfordul közöttük a tartós kapcsolat, akkor az annak köszönhető, hogy megadják egymásnak a szabadságot, hogy folyton újat tudnak a másiknak mutatni, és hogy nem várnak el olyan dolgokat egymástól, amit a másik nem tudna megtenni. Két tipikus Ikrek azonban nem valószínű, hogy kitart egymás mellett.

Szex

Ők inkább szóban és gondolatban élik ki vágyukat, nincs hatalmas szexuális étvágyuk. Két Ikrek a spontán, különleges szeretkezéseket szereti, nincs átitatva kifejezett érzelmi töltéssel.

Barátság

Az Ikrek, mint levegő jegy, jól kijön a többi levegő jegyűvel, két Ikrek jegyű ember azonban már sok a jóból. Egyikőjük is kettő helyett beszél, ha ketten vannak, akkor tulajdonképpen levegővétel és mondatvége nem létezik. Amellett, hogy órákat tudnak együtt dumálni, kicsit talán irritálja őket, hogy milyen sokat beszél a másik. Türelmetlenek, egyszerre kilenc-tíz dolgot tudnak figyelemmel kísérni, éppen ezért ennyit is művelnek. Két Ikrek lakásában hihetetlen káosz és rendetlenség alakulhat ki. Igazából, hiába jönnek ki egymással, nem túlságosan vonzzák egymást. Az Ikreknek igazából egy teljesen más temperamentumú emberre van szüksége, aki kicsit megfogja, és egy kis szilárdságot visz a kapcsolatukba. Két Ikrek kapcsolata ugyanis bármikor felbomolhat: egyik pillanatban még szerelmesek, a másikban nem is ismerik egymást. Inkább jó baráti kapcsolatokra jellemző a két Ikrek párosítás, nem szerelemre. Nem érzelemközpontúak, ezért két Ikrek soha nem visz túl sok érzelmet a kapcsolatba, ezért is jobb a barátság köztük.

Munka

Munkakapcsolatuk azonban nagyon jó lehet. Az Ikrek főnökként, beosztottként is határozott, talpraesett, gyors és persze figyelmetlen. A figyelmetlenség abból adódik, hogy többfelé figyel, és több helyen is ott van egyszerre. Erre kétféleképpen reagálhat egy Ikrek főnök: vagy elfogadja, hogy beosztottja bizony feledékeny és szétszórt, hiszen ő is az, éppen ezért megértő vele szemben, vagy pedig irritálja, és a beosztottjára vetíti ki a saját hibáját, amiért sokszor megfeddi. Ilyenkor persze bagoly mondja verébnek. Rövid idő után már félszavakból is megértik egymást, nagyon hamar megtalálják az összhangot, gyorsan és hatékonyan tudnak egymással dolgozni.

Tanács

Két Ikreknek arra kell ügyelnie a kapcsolatukban - ha hosszú távra szeretnének berendezkedni -, hogy az megalapozott és a lehetőségekhez képest szilárd legyen. Figyeljenek oda egymásra és törődjenek a másikkal is - ne csak magukkal. Az ő esetükben a legnagyobb veszély az lehet, hogy hirtelen természetük miatt észre sem veszik, és már el is hidegültek egymástól, mert nem figyeltek a másikra.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.