horoszkóp ezotéria párhoroszkóp
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
 

Szerelem

Szerelmük igazi rajongáson alapszik. Az Ikrek csodálja az Oroszlán tekintélyét, magabiztos fellépését, az Oroszlánnak pedig imponál az Ikrek lelkesedése. Mindkettőben megvan a hajlam a gyermekes játszadozásra, a színészkedésre, ezért, mikor kapcsolatuk elvesztette az újdonság ízét, sokszor szerepjátékkal próbálnak izgalmat csöpögtetni a kapcsolatukba. Fantáziájuk és kreativitásuk ebben a témában felülmúlhatatlan. Komoly feszültségeket okozhat azonban, hogy az Oroszlán nagyon hűséges és ragaszkodó tud lenni ahhoz, akit szeret. Az Ikrek már sokkal állhatatlanabb és mindig kalandra és flörtre kész típus. Nem mindig szolgál rá az Oroszlán bizalmára. Ha az Ikrek eljátssza az Oroszlán bizalmát, akkor bizony úgy érezheti, hogy nem elég "méltó" hozzá az Ikrek, és ezzel véget érhet a kapcsolatuk. Amiért nagyon nagy kár lenne, mert színes, változatos, kalandos életük lehetne életük végéig.

Szex

Általában az Oroszlán a kezdeményező fél. Az Ikrek, főleg idősebb korában, többször visszautasítja az Oroszlán közeledését, ő inkább a gondolataiban éli meg vágyait, semmint valós fizikai síkon.

Barátság

Nagyon jó kapcsolat alakulhat ki közöttük, mert jól kiegészítik egymás természetét. A levegős Ikrek tettrekészsége nem engedi ellustulni az Oroszlánt, az Oroszlán pedig kitartást, erőt ad az Ikreknek véghezvinni az ötleteit. Lehetséges, hogy olykor az Oroszlán agyára megy az Ikrek folyamatos nyüzsgése, de egy ordítás, és akár percekig édeni nyugalom lesz úrrá a környezetén. Az Ikrek nem sokáig tudja meghazudtolni magát, hiába tart az Oroszlán haragjától. Igazából, mivel nyüzsgős természete folytán sokszor megtapasztalta már az Oroszlán kitöréseit, ezért azt is tudja, hogy hamar megbocsát. Barátokként sokat tanulhatnak egymástól - az Ikrek például azt, hogyan kell a terveket megvalósítani a gyakorlatban, az Oroszlán pedig azt, hogyan lehet egyszerre öt dologra odafigyelni.

Munka

Ha az Oroszlán a főnök, akkor bizony minden munkának idejében kész kell lennie, történjék bármi. Nem szereti, ha megkérdőjelezik az utasításait, és ki nem állhatja, ha valaki kritizálni kezdi - legyen szó munkáról vagy saját személyiségéről. Ezért az Ikreknek jobb lesz, ha bölcsen hallgat és tisztelettudóan néz az Oroszlán főnökre, akkor sok baj nem lehet. Ha az Ikrek a főnök, akkor az Oroszlán megkísérli a hatalomátvételt. Született vezető, ezért próbálja irányítani a dolgokat. Ha nem sikerül is neki, mindenképpen szeretne feljebb lépni a ranglétrán, és ezért mindent meg is tesz. Nem könyörtelen módon, nincs rá szüksége: az Oroszlán melegszívű, jóságos, de határozott vezető.

Tanács

Az Oroszlánnak tolerálnia kell az Ikrek nyüzsgő természetét, az Ikrek pedig több figyelemmel forduljon az Oroszlán felé, mert annak szeretetigénye hatalmas.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.