horoszkóp ezotéria párhoroszkóp
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
 

Szerelem

Szerelmük hirtelen fellángoló, és hosszú, tartalmas eszmecserékkel átitatott. A Szűz csodálja az Ikrek okosságát, bár néha megviseli az idegeit a sok beszéd. A Szűznek nagyon nehéz megfelelni, hiszen maximalista, nemcsak magával, hanem a környezetével szemben is. Az Ikrek egy darabig meg akar felelni a Szűznek, aztán egy idő után rájön, hogy ez képtelenség. Az Ikrek nem kitartó semmiben, a hódításban sem. A kitartás ebben a kapcsolatban a Szűzre hárul, általában tőle függ, hogy meddig tart a kapcsolat. Az Ikrek nem egy hamar házasodó fajta, de ha mégis egy háztartásba kerülnek, akkor továbbra is jellemző lesz náluk az állandó sürgés-forgás, a barátok sokasága. Nem sokat tartózkodnak otthon (főleg az Ikrek), folyton úton vannak, vásárolnak, kirándulgatnak, üzletelnek, rokont látogatnak. A Szűznek később ez az állandó jövés-menés már terhes lesz, és szeretné inkább otthonát takarítgatni, szépítgetni.

Szex

Nem a szexuális vonzalom az, ami összehozza őket, hanem mert gondolkodásban nagyon hamar egy hullámhosszra tudnak kerülni, és hasonló a világlátásuk, mentalitásuk. Ez meglátszik a szexuális életükön is. Fiatalabb korukban az Ikreknek kitartásra van szüksége, amivel feloldhatja a Szűz vonakodását. Később, 10-20 év múlva nem fordítanak túl sok energiát szexuális élvezetekre.

Barátság

Ugyanazon uralkodó bolygóval (Merkúr) hasonló témákat találnak, és nagyon jól megértik egymást annyi különbséggel, hogy az Ikreknek a pohár mindig "félig tele van", a Szűznek pedig ugyanaz a pohár mindig "félig üres". A világot két irányból szemlélik, és bár nagyon jót tudnak trécselni egymással, a természetük és világlátásuk nem minden pontban egyezik. A Szűz tele van mindennapi gondokkal, az Ikrek elsiklik a gondok felett. A Szűz szeret spórolni, az Ikrek soha nem tud eleget költeni. A Szűz megrögzött rend-, takarítás-, mosogatás- és tisztaságmániás, az Ikrek észre sem veszi a káoszt maga körül, hisz mivel egyszerre három-négy dolgot csinál, ehhez a három-négy tevékenységhez hat-nyolc eszköz szükséges, ezért természetes eleme a káosz. A Szűz a visszafogottabb színeket, tónusokat kedveli, az Ikrek a harsány, színes ruhákat, bútorokat, kocsikat. A Szűz maga is visszafogott, az Ikreket pedig nem lehet nem észrevenni. Ezeknek a különbözőségeknek a dacára jól párosítás, ha jó a toleranciakészségük, egy életen át szeretik egymást.

Munka

Nagyon jól tudnak együtt dolgozni. Fél szavakból is értik egymást. Ha az Ikrek a főnök, akkor a Szűzre rábízhat mindenféle gyakorlati dolgot, a Szűz gyorsan, precízen és a tőle telhető legnagyobb igényességgel végre fogja hajtani. Emellett a Szűz szereti, ha pontosan megmondják, mi a feladata, a döntéseket szívesen az Ikrekre hagyja. Ha a Szűz a főnök, akkor lehetséges, hogy néhanap a kákán is csomót keres, és az Ikreket őrületbe fogja kergetni a Szűz alapossága és folytonos kritikája.

Tanács

A Szűznek nem szabad túlzott kritikáival és maximalizmusával elijesztenie az Ikreket, az Ikrek pedig felelősségvállalást és kitartást és persze rendet tanulhat a Szűztől.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.