Pár horoszkóp (Rák - Rák)

2010.11.17. 20:07

Szerelem

Szerelmük szenvedélyes és nagyon érzékeny. Nagyon sokat babusgatják egymást, kapcsolatuk finom érzékeken alapuló, nem ritka köztük a telepátia. Számukra idegen embereknek a Rákok nehezen mutatják ki az érzelmeiket, főleg sebezhetőségük miatt. Ezért lehet, hogy szerelmük lassabban alakul, mint a tüzes (Kos, Oroszlán, Nyilas) jegyeké, de mindenképpen tovább is tart. Nem szeretik a futó kapcsolatokat, ugyanis egy kapcsolatba minden energiájukat belefektetik. Két Rák határtalan fantáziából és mély érzelmekből épít egy új világot magának, ahol csak ők laknak, amit csak ők ismernek. Titkos, mások számára láthatatlan és érthetetlen nyelven kommunikálnak egymással, egymás elvesztését nagyon nehezen heverik ki. Nagyon hűségesek, hiszen addig nem is engednek magukhoz közel senkit fizikailag, amíg érzelmileg nem kötődnek a másikhoz. Ahhoz, hogy egy Rák félrelépjen, az szükséges, hogy érzelmileg eltávolodjon párjától. Márpedig, ha eltávolodik, akkor legtöbbször fel is bontja a kapcsolatot.

Szex

Szeretkezésük hasonló természetükhöz: érzelemteli és szenvedélyes. Soha nem szeretkeznek "csak a szex kedvéért". Érzelmek nélkül náluk ez nem megy.

Barátság

Nagyon gyakori és nagyon jól összeillő páros. Mindketten család- és gyermekcentrikusak, nagyon szeretnek otthon lenni és csinosítgatni a lakásukat. Jellemző rájuk a rokoni kapcsolatok ápolása, ha választani kell egy szülinapi buli és egy rokonlátogatás között, akkor ez utóbbi mellett döntenek. Hamar eljutnak a házasságig, hiszen örülnek, hogy megtalálták az Igazit, és eszük ágában sincs ezt a családi békét holmi flörtök és kalandok miatt elveszíteni. Két Rák otthonában mindig rend és tisztaság van, a hűtő mindig tele finom ételekkel, szakácskönyvekből polcokat töltenek meg, a bútorok felét ők maguk barkácsolták, a virágokat ők ültették, ha kertes házban laknak, akkor nem hiányozhat a háziállat sem. Nagyon befogadó és kedves pár, de azt nem szeretik, ha otthonukból átjáróház lesz. Szeretetteljes kapcsolatuk legtöbbször végleges és kizárólagos. Ha feszültség vagy nézeteltérés támad köztük, soha nem ordibálással és tettlegességgel simítják el. Bár mindketten makacsul ragaszkodnak az igazukhoz, előbb-utóbb, mivel utálnak rosszban lenni, a szeretetük felülkerekedik haragjukon, egy simogatás, és már nincsen semmi baj.

Munka

A Rák főnök rögtön megérzi, hogy ugyancsak Rák beosztottja milyen érzékeny és sebezhető, és ezzel soha nem él vissza. Sőt, ellenkezőleg: működésbe lépnek anyai vagy atyai ösztönei. Segíti a másikat a feladatok elvégzésében, mindenre lelkiismeretesen megtanítja. A Rák beosztott pedig nem él vissza ezzel a segítséggel, nagyon is tisztában van a helyzetével, a tudásával. Egy Rák, ha valakit valóban okosnak és jónak lát, akkor nagyon tud tisztelni, és ebben a kapcsolatban ez mindkettőjük számára fontos. A Rákok nagyon maximalisták, nagyon érzékenyek a munkájukra, a teljesítményükre. Képzeletük szárnyal, nagyon kreatívak.

Tanács

Nem szabad nagyon elzárkózniuk a világtól és csak a saját kis otthonukba feledkezniük, mert könnyen elszigetelődhetnek a külvilágtól.

ezotériahoroszkóppárhoroszkóp