Aurád színe árulkodik rólad!

csakra Aura ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ha szkeptikus vagy, és eddig nem hittél benne, győződj meg saját szemeddel arról, hogy az auralátás nem misztikum vagy hókuszpókusz, hanem látható és mérhető módszer. Segítségével megismerheted önmagadat, és másokat figyelve pontosabb képet kaphatsz arról, hogy az illetőnek milyen szándékai vannak veled.

Elektromágneses kisugárzásod mérhető

Az aura kisugárzások összessége, melyeket különböző módokon testünk körül érzékelhetünk. Ezoterikus megközelítésben az aura a lélek teste, mely az elektromágneses hullámokhoz hasonlóan (wifi, rádió, tévé) információkat képes tárolni és közvetíteni.

www.auraphoto.com
www.auraphoto.com



Bognár Tas auraszakértő, tudatkutató szerint elektromágneses kisugárzásunk több egzakt műszerrel is vizsgálható, a hazugságvizsgáló poligráf hamarabb érzékeli tudatunk szándékát, mint ahogy az hazugság formájában fizikailag megnyilvánulna. A klinikákon alkalmazott hőfényképes diagnosztika előre megmutatja testünk kisugárzásából, ha bizonyos területek későbbi megbetegedésekre hajlamosak lehetnek. A legújabb agyhullámokat kutató berendezés pedig úgy érzékeli agyi tevékenységünket, hogy hozzá sem ér a fejhez, tehát kisugárzásait egzakt módon távolról veszi. Az eredeti Progen aurakamerával - melyből kettő található hazánkban - a teljes aura megjeleníthető, a professzionális aurakamerát azonban ne keverjük össze a vásári "aurafotózással"!

Aurád színe árulkodik rólad

Az aura az egész testet atomi szinten szövi át, ám a csakrákon sűrűbb áramlás figyelhető meg, hiszen itt a testet körülvevő energiahálózat csomópontjai találhatók. Szakértőnk szerint gyakori tévedés, hogy a csakrák állapota okozza auránk alapszínét, bár igaz, hogy töltöttségi szintjük hatással van kisugárzásunk minőségére. Egy ember aurájának alapszíne állandó, mégis folyamatosan változik különböző testi-lelki-szellemi hatásokra, majd visszatér eredeti állapotába. Egy nyugodt, zöldes aurájú ember is képes idegesség hatására teljesen bepirosodni (ezt érzékeli a hazugságvizsgáló elektromágneses érzékelője). Az aura alapszíne meghatározza az illető általános személyiségét: a pirosabb energikusabb, a narancsos kreatívabb, a sárgás szociálisabb, a zöldes gyógyító, a kékes passzívabb, mentálisabb. Hangulatszínünk az aktuális behatásokra is reagál: ha átmenetileg rózsaszínt látunk valaki feje körül, tudhatjuk, hogy "rózsaszínben látja a világot", ami az őszinte szeretet színe. Ha sötétebb az aura, az illető energiahiányban szenvedve negatívabban látja a múltat, a jelent és a jövőt, a világosabb aura pedig pozitív hozzáállást mutat. Szakértőnk tapasztalatai szerint ma Magyarországon az emberek 80%-ának fakó vagy sötét színű az aurája, ami 2-3 hét alatt egyszerű, hétköznapi technikákkal megváltoztatható.

Ismerd meg mások személyiségét!

Sokkal több és mélyebb feltárást képes meglátni egy auralátó, mint gondolnánk - mondja Bognár Tas. Az alapvető személyiségjegyek (negatívumok és pozitívumok) azonnal megtudhatók, az általános energiaállapot testi-lelki-szellemi szinten első ránézésre látható. Az auraelemző feladata hivatásunk megtalálása, munka- és párkapcsolati problémáink okainak feltárása. Az auraelemzés asztrológiai, numerológiai, pszichológiai, természetgyógyászati, arcdiagnosztikai, kineziológiai és grafológiai elemzések összességéhez hasonlít, mindezeket együttvéve kaphatunk teljes képet magunkról és testi-lelki-szellemi életmódunkról, személyre szabott tanácsadással.

Fejleszd a veled született képességet!

Auralátási képességünk velünk születik, majd az idő múlásával fokozatosan csökevényesedik, és amíg a csecsemők pupillája 8 mm-t tágul, addig a felnőtteké csak 4 mm-t. Szakértőnk véleménye szerint ez a képességünk pár hét alatt megfelelő gyakorlatokkal revitalizálható, és több ezer tanítványából csupán kettő nem látta az aurát, melynek fizikai jellegű okai voltak. Az auralátás kiváló hazugságvizsgálati képesség; munkaerő, barát vagy partner személyiségének azonnali megismerése; aktuális élethelyzet, eljövendő terhesség és bizonyos testi problémák korábbi felismerése az energiamezőben, mint ahogyan azok később fizikailag megnyilvánulnának. Az aura hat a testre, a test hat az aurára, ám leginkább tudatunk bír hatással érzelmi-gondolati mezőnkre, lelkünk testére, ezen keresztül pedig fizikai testünkre.

iStockPhoto
iStockPhoto

Gyakorlatokkal magas szintre kerülhetsz

Az auralátás nem hit kérdése, szimpla fizikai tény, mely egyszerű gyakorlatokkal mindenki számára elérhető tapasztalat. Ám az interneten található temérdek gyakorlat közül meg kell tanulnunk felismerni az optikai csalódással elért látványokat, és azokat, melyek tényleges auralátást biztosítanak. A tesztelés egyszerű: ha a látvány a szemünkkel együtt mozog, az bizonyára optikai csalódás, és ami az emberrel párhuzamosan együtt mozog, az feltehetően aura. A tanfolyamon megtapasztalhatjuk az auralátást a legegyszerűbb szinten, majd némi gyakorlással fejleszthetjük képességünket.
Az auralátás-elemzés minden előkészület nélkül elvégezhető, és az aurát nemcsak optikailag elemezzük, hanem intuitíve is, ez a tisztánlátás a léleklátás. Ilyenkor a szemünkkel is figyeljük a lélek testét, mely tudati, érzelmi információkat, tartalmaz, és "lelkünk szemével", a harmadik szemmel is "pásztázzuk" a kliens életét/élethelyzetét. Az intuíció mindenkinek megadatott, tudatot érzékelő tulajdonság: amikor fantáziálunk, belső képekben látjuk memóriánkat, amikor alszunk, álmainkat látjuk belső képekként, és amikor professzionális tisztánlátást alkalmazunk, a másik tudatát érzékelhetjük a harmadik szemünkkel. Bognár Tas évek óta vezet tisztánlátás tanfolyamokat, ezért garantáltan állítja: mindenki látó a megfelelő tudatállapotban.

Ne dőlj be akárkinek!

A bevásárlóközpontokban történő aurafotózáson sima webkamerával készítenek rólad fotót, amiből számítógépes szoftver csinál aurafotóhoz hasonló képet. Teszteld egyszerűen: ülj a webkamera elé úgy, hogy a fejed nincs a kamera látómezejében, aurád mégis ott lesz a képen! Vajon miért? Ilyen esetekben nem a kamera fényképez le, csak egy szoftver eredményét printeli ki a gép. Ha te nem vagy a képen, de az aurád ott van, az nem lehet a tiéd! Egy auralátó segítségével és tanácsadásával többet tudhatsz meg magadról, mint egy szoftver előre beállított, nem túl egyéni elemzése során.

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.