Így fogadd a szörnyű ajándékokat - 5 hasznos tipp

vásárlás karácsony meglepetés ajándék ünnep
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Istenem, csak ne az enyém legyen az a csomag térdzokni - gondoljuk sokan ajándékozáskor. Cikkünk most abban segít, hogy legyőzzük a "szörnyűajándék-fóbiát", és megtanítja, hogyan fogadjuk jól a nagyon-nagyon rossz ajándékokat.

Forrás: [origo]
Forrás: [origo]


1.
Először is, fel kell venni a pókerarcot. Soha ne nyiss ki úgy ajándékot, hogy felfeded az igazi érzéseidet. Amikor a nagynéni egy zseblámpát ajándékoz neked, mondj valami ilyet: "Mindig hasznos egy lámpa." Persze ez elég béna mondat, de hosszas gondolkodásra nincs idő.

2. Másodszor, csomagold ki gyorsan az ajándékot. Minél hamarabb kibontod, annál jobb. Ha túl sokáig vársz, minden megjelenik az arcodon, és nemcsak te, a rokonok is csalódottak lesznek.

3. Gyakorlás. Gyakorlás. Gyakorlás. Gyakorold az arckifejezésed és az egész testbeszédedet. Gyakorlod a barátságosságot.

4. A legfontosabb, hogy ne tedd fel magadnak a kérdést, hogy "miért én?" Gondolj arra, hogy ez most nem a kérdések helye, hanem az elfogadásé.
Mindig lesznek rossz ajándékok. A legjobb dolog, amit tehetünk: a felkészülés. Fesd le magadnak a legrosszabb ajándékot, amit csak el tudsz képzelni, és máris jobb lesz, nem igaz?

5. Tereld a figyelmet a következő ajándékra, így kerülve a kínos pillanatokat. De mindenképpen ügyelj, hogy ne ugorj túl gyorsan a következőre, hiszen így egyértelművé válik az ajándékozónak, hogy miért sietsz.

Forrás: Meglepkék.hu

Keverj koktélokat a bejglihez! - Nézd meg videónkat!

http://videa.hu/flvplayer.swf?v=DSfTWSVB7hL7dr2h



Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.