Tudjuk, mi lehet Vastag Csaba győzelmének titka!

betegség X-Faktor Vastag Csaba tehetségkutató sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vastag Csaba betegségétől hangos a sajtó, a rajongói aggódnak érte, vajon hozza-e a tőle megszokott kirobbanó formát? A Life.hu ezoterikus szakértőjének furcsa látomása volt, amit most meg is oszt veletek.

Szerinted ki nyeri az X-Faktort? - tette fel egy ismerősöm a kérdést. Alighogy kimondta, azonnal láttam Vastag Csaba nevét, de egy villanás után hirtelen egyszerre megjelent előttem a három dobogós fiú helyzetképe. Takács Nikolas aranyozott fényben, Király L. Norbi magasra emelt fejjel, Vastag Csaba pedig szomorúan állt lelki szemeim előtt.

rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence
rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence

Nem értettem, miből fakad az ellentmondás, miszerint Vastag Csabát láttam a legesélyesebbnek, mégis ő szomorú a szombati verseny után? Ma reggel viszont magyarázatot kaptam rá abban a hírben, ami Csaba betegségéről tájékoztatott.

Azonnal szóltam Nagy Ferónak, hogy sietve főzessen karamellás hagymateát mentoráltjának, és forrón itassa vele szombat estig több alkalommal is. Ha biztosra akar menni, akkor az sem árt, ha beszerezi azt a patikában kapható gyógyhatású vízpermetet, amelyet az orvosok régebben gyomorsav ellen, emésztőszervi problémákra javasoltak. Ez az enyhén sós ízű folyadék a torkába spriccelve segíti a hangszálak regenerálódását.

A legfontosabb az lenne, ha Csaba szembenézne azzal a lehetőséggel, hogy valójában egy benne kialakult stresszblokk idézheti elő a betegségét, ami a kudarctól való félelem miatt szokott kialakulni. Nem attól tart, hogy nem nyer a fináléban, hanem hogy vesztes lesz. Testvérével szemben is kötelezőnek érezheti a bizonyítást. Úgy gondolhatja, hogy helyette is nyernie kell, valamint azt kell bizonyítania, hogy az eddigi eredményei megillették őt. Emiatt valószínűleg előre legyártotta magának a menekülő utat. Az eddig elért sikerek ellenére kételkedik saját képességében. Fél szembenézni a kihívással, aminek várható eredménye esetleg kudarc is lehet, ezért egész egyszerűen belemenekült a megfázásba, torokgyulladásba, mondván, hogy nem veszített, csak a betegség miatt nem nyerhetett.

rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence
rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence


Robelin tippje

A jól bevált népi gyógyászatra hagyatkozva a legjobban teszi, ha egy bögre kristálycukrot megpirít, más néven karamellizál. Ezt felengedi másfél liter vízzel. Ha kész, tegyen bel egy jó nagy fej vöröshagymát (a piros héjával együtt) vékony cikkekre vágva, és 10 percig rotyogtatva főzi, majd a kész teát - amilyen forrón csak lehet - elkortyolgatja! Ha ebből a csodateából iszik párszor szombat estig, várhatóan helyreáll az egészsége.


A fentiek nem azt jelentik, hogy Nikolas ellendrukkere lennék, ha ő lenne beteg, neki is csak azt kívánnám: az egészséges ember egészségessel versenyezzen.

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!



Vastag Csaba: "Valóban együtt voltunk Vecával"http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20101216-vastag-csaba-valoban-egyutt-voltunk-vecaval.htmlJanicsák Veca vigaszdíja: Vastag Csaba?http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20101215-janicsak-veca-vigaszdija-vastag-csaba.htmlVastag Csaba új mentort kapott!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20101208-vastag-csaba-uj-mentort-kapott.htmlVastag Csaba összeomlott!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20101206-vastag-csaba-kiborult.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.