Tudtuk előre, ki nyeri az X-Faktort!

2010.12.18. 22:40

A Life.hu ezoterikus szakértője  megjósolta, hogy Vastag Csaba lesz a befutó.

Forrás: RTLKLUB"Csaba elnyerte a legmélyebb csodálatomat. Csupán sejteni lehetett, milyen küzdelmeken ment át egészen addig a pillanatig, míg szája elé nem tartotta a mikrofont. Ebben a mozdulatban benne volt az öntudat, a méltóság, a tehetség, az a bizonyos x-faktor. Ha oroszlánnal küzd az ember, fegyvert vesz a kezébe. Ő most fegyverként csak a gyógyhatású eszközökben reménykedhetett. De talán nem is beszélhetünk még múlt időben, hiszen vasárnap estig újra támadhatnak a könyörtelen vírusok. Csak ezen múlik, hogy Csaba újra meg tudja-e mutatni fantasztikus hangját. Ha sikerül visszaverni a betegség támadását, mindenképpen ő lesz, aki a dobogó legmagasabb fokára állhat. Meg kell jegyezni, hogy a születési képletében a Mars a hatodik házban hozza a gyulladásos betegségeket. Különösen, ha munkája miatt feszültséget él át. Ha ezen túltenné magát, beláthatatlan magasan lenne az a csúcs, amit elérhet.

Takács Nikolas is méltán reménykedik, hiszen tudjuk, hogy az a bizonyos x-faktor nem csupán egy emberben van meg, de neki csak akkor lesz szerencséje, ha Csaba angyalmentora úgy tartja, még nem engedi a vágyott első helyre patronáltját. Nikolas fantasztikus előadó, és valószínű, hogy mint tanár is eredményes. Ha a két versenyzőt össze kellene hasonlítani, akkor azt tudnám mondani, hogy a karátszám azonos, legfeljebb a foglalat az, amiben fellelhető némi különbség.

A mai tranzitok mindkét versenyzőnél feszítő fényszöget mutatnak. Ez egyáltalán nem jelent rosszat, főleg, ha tudnak önmaguk felett uralkodni, de Csaba képlete kedvezőbb helyzetet vetít előre."

Robelin

Robelin jóslata igaznak bizonyult: az X-Faktor győztese Vastag Csaba lett!

Szakértőnket itt kérdezheted!


Az X-Faktor utolsó klubkoncertjén jártunk:


Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!

Vastag CsabaTakács NikolasX-Faktordöntőjóslatezoterika