számmisztika jóslat japán földrengés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az elmúlt pénteken, 2011. március 11-én a kora reggeli órákban a Richter-skála szerinti közel 9-es erősségű földrengés rázta meg Japánt. Minden, az emberiséget érintő fontos esemény az egyéni életedre is komoly hatást gyakorol, ezért személyes felelősséged is, hogy a saját életedben is utánajárj, mit jelentenek a történtek az életedre nézve. Egy ilyen méretű földrengés talán a te életedet is felrázza, nemcsak azokat, akiket személyesen is érint.

Forrás: Reuters/Yomiuri Shimbun
Forrás: Reuters/Yomiuri Shimbun



2011-ben új alapokra kell helyeznünk az életünket

A 2011-es év nagy leckéje, hogy le kell döntenünk azokat az építményeinket, amelyek már nem visznek tovább az utunkon. Ez nemcsak Japánra, hanem az egész emberiség számára igaz ebben az évben. A Japánban történt események azt üzenik, hogy ha nem lépünk önként a változás útjára, akkor szó szerint kicsúszik a lábunk alól a talaj, és az utána keletkező szökőár elmossa mindazt, ami idejét múlttá vált.

2011 márciusában leomlanak az illúziók

A március hónap ebben az évben az illúziók leomlásának ideje, száma a 16-os, ami a Torony száma. Ez azt jelenti, hogy minden olyan "építmény", ami önmagunk becsapására, vagyis illúziókra épít, összeomlik. Ennek egyik jele a földrengés is, hiszen a Torony szimbólumában egy hatalmas mennydörgést követően összeomlik a torony. A kérdés, hogy még mindig a toronyban vagy-e, vagy időben sikerült kiugranod, vagyis feladnod az illúzióidat.

Az egész világ, amiben élünk, illúzió - hiszen csak a szellemünk az, ami örök és halhatatlan. Minden más, ami körülvesz minket, egyszer semmivé lesz. Itt az ideje tudatosítanod magadban, hogy mi az, ami örök érvényű benned, és mi az, ami mulandó. Ez is a spirituális énedhez való közeledés egy lépése.

Forrás: AFP
Forrás: AFP



Mi olvasható ki a japán földrengés számmisztikai képletéből?

A változás óriási erővel következik be, ami egyébként az egész évre igaz. Csak akkor tudod kezelni megőrizve a stabilitásod, ha megvan benned a kellő belső erő. A földrengés napjának száma a 9-es, ami alázatra és befelé fordulásra szólít fel bennünket. Lámpásunkkal a saját hiányosságainkat kell kutatnunk, hogy azokat fejleszteni tudjuk.

Saját kezünkben van a felelősség, az életünket nekünk kell irányítanunk, nem várhatjuk mástól a megoldást. Itt az ideje felvenni a kapcsolatot a felettes énünkkel, és az ő útmutatásai alapján járni az utunkat. 2011. március 11-e hatalmas tanítás az egész emberiségnek, de személyesen neked is. A felelősséget nem háríthatjuk át senki másra. Ha az életed nem olyan irányban halad, amit szeretnél, ha egyszerűen nem érzed jól magad a bőrödben, akkor itt az ideje komolyan elgondolkodnod azon, vajon kellő figyelmet fordítasz-e nap mint nap arra, hogy a saját tudatosságodat tágítsd.

Schilling Péter
Életvezetési tanácsadó


Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.