családalapítás Való Világ 4 VV Laci pánikbetegség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Laci megvilágosodott a ValóVilágban, rádöbbent, hogy eddig csak a pénzt hajszolta, most pedig családot szeretne.

Fotó:RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence
Fotó:RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence


Szerdán vitték kórházba VV Lacit, szívinfarktusos tünetekkel, de a vizsgálatok nem mutattak szervi problémát. Kiderült, hogy pánikrohama volt, a villába másnap reggel térhetett vissza. Csütörtökön megint rosszul lett, aminek hatására bejelentette, hogy feladja a küzdelmet, és elhagyja a villát. Ezután megint kórházba vitték, de egy éjszaka után saját felelősségére távozott, mert egészségesnek érezte magát. Másnap a barátaival ebédelt és már alig várta a neki szervezett welcome-partit.

Ezek után nem csoda, hogy mindenki azt találgatja, hogy lehet az, hogy Laci ilyen hamar meggyógyult. Lehet, hogy a ValóVilág szamurája átverte a közönséget és a műsor készítőit is? A Fókuszban aztán minden kiderült. A magazinműsor egyik riportere így nyilakozott a Borsnak:

"Végig nevetgélt, míg a riportot készítettük. Azt mondta, maga alatt volt az utóbbi napokban, sokat gondolkodott, hogy mi hiányzik az életéből, és ez felőrölte. A villa fiataljai rádöbbentették, hogy eddig csak a pénzt hajszolta, de azon nem lehet boldogságot vásárolni. Családot akar, és gyerekeket. Attól, hogy 'megvilágosodott', és hogy hajnal óta látogatták a barátok, azonnal meggyógyult. Már semmi baja, kiváló hangulatban nyilatkozott.

Laci édesanyja mintha megérezte volna, hogy fia összeroppan. Pár nappal ezelőtt azt nyilatkozta, hogy fia eddig csak a pénzszerzést tartotta fontosnak, nem nagyon foglalkozott a családalapítással, pedig ő már nagyon vágyna unokákra. Szerinte Laci elgondolkodott az életén a villában, önmagába nézett, és olyan lelki fejlődésen ment keresztül, ami semmilyen katonai kiképzéshez nem hasonlítható.

Lacit tönkretette a Villahttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110408-vv-laci-betegsege-korabbi-elete.htmlEmiatt adta fel Laci a Való Világot!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110407-emiatt-adta-fel-laci-a-valo-vilagot.htmlVV Laci összeomlott - Feladta a Való Világot!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110407-vv-laci-osszeomlott-feladta-a-valo-vilagot.htmlRohammentővel szállították kórházba VV Lacit!http://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20110407-rohammentovel-szallitottak-korhazba-vv-lacit.htmlVV4: Béci és Laci rátámadt Évára a párbaj után!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110404-vv4-beci-nekiesett-evanak-a-parbaj-utan-es-kozolte-hogy.htmlVV4: Anikó szerelmet vallott Lacinakhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110402-aniko-szerelmet-vallott-lacinak.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.