Nagy meglepetéseket tartogat az élet Liptai Claudiának! - Számmisztikai elemzés

Liptai Claudia számmisztika jóslat elemzés születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Liptai Claudia ma töltötte be 38. életévét, ezért Robelin, a Life.hu ezoterikus tanácsadója elkészítette a népszerű műsorvezető számmisztikai elemzését. Meglepő dolgok várnak rá!

Fotó: TV2
Fotó: TV2

Liptai Claudia esetében a múltbéli eseményeket egyértelműen alátámasztják születési dátumának eseményei. De mit rejteget számára a jövő?
Születésnapja: 1973. 07. 15. A számmisztikus számára ez a dátum valódi csemege, hiszen van benne mit kivesézni.

A sorsszám: 1973, ami összeadva (1+9+7+3) = 2. Ez a szám a Hold őselvet képviseli, ami elsősorban a női ősprincípium megfelelője.
Kulcsszavai pozitív aspektusban: anya, gyengédség, kiáradás, befogadás, érzékenység, érzékelés, megértés, alkalmazkodás, mértékletesség, diplomácia, segítés, konfliktuskerülés, társ, a jó képviselete.
Negatív aspektusban: kétkedés, szkeptikusság, kettősség, bizonytalanság, labilitás, meghasonlottság, túlérzékenység, a rosszal való azonosulás, befolyásolhatóság. Természetesen ezek együtt egy embernél nem lelhetők fel, de lehet benne keveredve mindegyikből. Vagyis, a jóból is és a negatívból is.

Tipp! Megvan Magyarország három legszebb lánya! Nézd meg képgalériánkat!






Fotó: Mudra László [origo]
Fotó: Mudra László [origo]


A július hónap hetese a Neptunt képviselő szám, ami a belső utat, misztikumokat, de olykor a ködös helyzeteket, titkokat is jelenti. Ha ez a szám a kettes szomszédságában áll, fékezi a kettes kitárulkozását. Vagyis úgy néz ki, mintha Claudia mindent elárulna magáról, de ugyanakkor az igazi énjét csak egy vagy két ember ismeri igazán.
A látszat szerint igyekszik függetlenségét megőrizni, ugyanakkor létkérdésként éli meg, hogy társa legyen. Amikor ez realizálódik, megcsendül egy belső vészharang, és elkezdi félteni a függetlenségét. Ennek az a magyarázata, hogy fél attól a jövőképtől, amit más tervez, nem érzi biztonságban magát, és a hitrendszere szerint annak kell történnie, amit ő gondolt el, mert azt ismeri, ott véli a biztonságot. Ez a kettes és hetes szám kombinációjának tudható be.
A születésnap pedig a 15, vagyis 1+5 = 6. Ez a Vénusz ősprincípium képviselője: szerelem, romantika, belső anya, gondoskodás, az élet szép és napsütéses oldala. Idealizálás, ideálkeresés, ami a hetes szám mellett sajnos azt is hozza, hogy képes rávetíteni valakire azt a képet, amit látni szeretne, holott az illetőben messze nincs meg egy olyan vonás sem, amit ő látni szeretne. Természetesen ez csalódáshoz vezet.

Fotó: Mudra László [origo]
Fotó: Mudra László [origo]

Ugyanakkor Claudia legtöbbször nehezen adja ki a kezéből az irányítást, ami a párkapcsolatban elvileg a férfi dolga lenne. Ennek oka az, hogy annyira a biztosra akar menni ebben is, hogy olykor képtelennek érzi magát arra, hogy teljesen rábízza az életét a másik félre, hogy az irányítsa úgy, ahogyan akarja. Ezért nem meri feltétel nélkül, vakon követni a férfit, hanem igyekszik a kalapot a fején tartani.
Itt áll elő majd a kettősség. Ha kedvese nem veszi finoman, kedvesen, de mégis határozottan kezébe az irányítást, akkor ezt Claudia nem tudja majd kezelni, és a kapcsolat változhat. Pontosan azért, mert hajlamos idealizálni, de amikor lekerül szeméről a szerelem szemüvege, akkor már más képet fog látni.
Életútjának száma az egész dátum összeadva szintén a 15, vagyis a hatos jegyében zajlik. Ez arra mutat rá, hogy élete végéig az érzelmi dolgokkal kell küzdenie, és tanulni a helyes kezelésüket. A 15-ös szám az okkultizmusról is tájékoztat.

Tipp! Tanulj öltözködni a hercegnőtől! Nézd meg képgalériánkat!


Hullámvasút az élete




Fotó: Mudra László [origo]
Fotó: Mudra László [origo]

A mai nappal az egyes személyes éve kezdődött, ami arra utal, hogy minden új, amit mostantól egy éven át indít, meghatározza a következő 18 évét. Ebből az első kilencben építheti az elkezdett dolgokat, és a következő kilencben pedig learatja a vetett mag termését.
Valószínű, hogy rövid időn belül újra kopogtat nála a gólya is, hiszen a következő éve (2012. 07. 15. után a kettes személyes éve) mindenképpen az anyaság jegyében fog telni.
Pár éven belül az élet felkínál neki egy olyan filmbeli megjelenést, ami sok színész álmaiban szerepel. Ekkor viszont figyelnie kell arra, hogy neki a karmájához tartozik a mértékletesség is, így az egészségére nem csak úgy kell vigyáznia, hogy betartja a biológia által diktált törvényeket, hanem alkalmaznia kell közben a helyes stresszkezelést is.
Mivel nemcsak érdeklődik az ezoterikus témák iránt, hanem van is benne ezzel kapcsolatos képesség, élete későbbi szakaszában ezen az úton is jelentős előrehaladást tesz.
Párkapcsolatában még vár rá egy megpróbáltatás, ami megfelelő helyzetkezeléssel kivédhető. A probléma akkor jöhet be, ha nem tanulja meg beosztani és helyesen fogyasztani a sors boldogságtortáját, amit általában hosszú-hosszú évekre szán az Élet.

Tipp! Hatalmas partin ünnepelték Magyarország Szépségkirálynőjét! Nézd meg képgalériánkat!



Szerencsét vagy megpróbáltatásokat hoz Beckhamék kislányának a bűvös hetes szám?http://www.life.hu/tested-lelked/ezoteria/20110713-a-hetes-szam-buvoleteben-harper-seven-beckham-szemelyes-horoszkopja.htmlAz átok emailen is érkezhet!http://www.life.hu/tested-lelked/ezoteria/20110713-az-atok-emailen-is-erkezhet.htmlAmilyen a frizurád, olyan a természeted! - A vörös démonokhttp://www.life.hu/tested-lelked/ezoteria/20110707-amilyen-a-frizurad-olyan-a-termeszeted-a-voros-demonok.htmlTisztánlátó és fényjáró - Mágikus nyerészkedés vagy valódi segítség?http://www.life.hu/tested-lelked/ezoteria/20110706-tisztanlato-es-fenyjaro-magikus-nyereszkedes-vagy-valodi-segitseg.htmlHétköznapi babonák - Így kerüld a balszerencsét!http://www.life.hu/tested-lelked/ezoteria/20110704-hetkoznapi-babonak-igy-keruld-a-balszerencset.htmlAmilyen a frizurád, olyan a természeted! - A fekete démonokhttp://www.life.hu/tested-lelked/ezoteria/20110628-amilyen-a-frizurad-olyan-a-termeszeted-fekete-haj.html




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.