plasztikai műtét plasztikai beavatkozás mellműtét
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hallottunk már olyat, hogy a plasztikai sebészek nem egyforma melleket műtöttek egy-egy delikvensnek - Dinora Rodriguez kebleit azonban összevarrták!

American Society for Plastic Surgeons
American Society for Plastic Surgeons

Mrs. Rodriquez lett az "American Board of Plastic Surgery" kampány arca - a plasztikai sebészek egyesülete ezzel a mozgalommal akarja felhívni a figyelmet arra, mi történhet, ha nem szakszerűen végzik el a fontos műtéteket. Az Amerikai Plasztikai Műtétek Egyesületének szóvivője elmondta, attól még, hogy valaki fehér köpenyt visel, nem biztos, hogy joga van a beavatkozások elvégzésére. Ezt kell megérteniük az embereknek, és sokkal óvatosabbnak lenniük. Mrs. Rodriquez pusztán csak a szilikonimplantátumait szerette volna kicseréltetni, ezért fordult sebészhez. A hozzá nem értő doktornő azonban összevarrta a két mellet, így Dianorának most egy hatalmas melle van.

A műtétet végző doktornő ráadásul idegeket és izmokat is átvágott, amitől a nőnek komoly fájdalmai voltak. Rodriquez azt is elmondta, máshol is, például az arcán is megműtötték - kérése ellenére. Az operációnak az lett a vége, hogy a nő már képtelen becsukni a szemét, és örök életében szemcseppeket kell használnia. Azóta más orvosok is megvizsgálták Dianorát, de sajnos a szemein már nem lehet segíteni. ,,Borzalmas volt, amikor felkeltem a műtét után, és felfogtam, mi történt. Eszembe sem jutott ellenőrizni az orvosom képesítését - ezt már nagyon megbántam!" - mondta Dianora a történtek után.

Ha a szemét nem is, de a melleit rendbe hozathatja az asszony - a hibás műtét miatt kapott pénz fedezi az újabb költségeit. A szemével azonban nem lehet mit kezdeni, mindennap kell bele csepegtetni, hogy ne száradjon ki. Évente rengeteg plasztikai műtétet végeznek el hibásan - Dianora most a hozzá nem értők ellen kampányol, hiszen az ő története nagy tanulság mindenki számára.

Tipp! Erotikus naptár a villalakókról! Kattints a képgalériáért! (18+)




Szépségből szörnyeteg: félresikerült plasztikai műtétekhttp://www.life.hu/tested-lelked/20110307-plasztikai-katasztrofak.htmlMegnézheted magad, milyen lennél plasztikai műtét után!http://www.life.hu/tested-lelked/onismeret/20110208-megnezheted-magad-milyen-lennel-plasztikai-mutet-utan.htmlTűz, víz, föld, levegő - Milyen jegyű vagy?http://www.life.hu/tested-lelked/ezoteria/20110927-tuz-viz-fuld-levego-milyen-jegyu-vagy.htmlÁllítólagos terhessége miatt magyarázkodik a színésznőhttp://www.life.hu/tested-lelked/20110906-allitolagos-terhessege-miatt-magyarazkodik-a-fiatal-szineszno-alyson-hannigan.htmlAnyóshoroszkóp - Csillagjegye megmutatja, mennyire kedvel téged valójábanhttp://www.life.hu/tested-lelked/ezoteria/20110922-anyoshoroszkop-csillagjegye-megmutatja-mennyire-kedvel-teged-valojaban.htmlDundika nem áll meg egy gyereknélhttp://www.life.hu/tested-lelked/ezoteria/20110922-hornyak-hajnalka-dundika-szammisztikai-elemzes.html


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.