Ismét gondjai vannak az alkohollal - visszaesett a színésznő

Ashton Kutcher házasság válás alkohol Demi Moore
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Demi Moore és Ashton Kutcher házassága hetek óta romokban hever - valószínűleg ez az oka annak, hogy a színésznő ismét az alkoholban keresi a boldogságot.

AFP
AFP


Szent Elmó tüze

Vámpírnőt csinált magából egy elvetemült asszonyhttp://www.life.hu/tested-lelked/20110928-vampirnot-csinalt-magabol-egy-elvetemult-asszony-maria-jose-cristern.htmlKülönleges szakmát választ a Barátok közt egykori sztárja?http://www.life.hu/tested-lelked/20110922-baratok-kozt-konta-barbara-asztrologus-lesz.htmlÍgy árulkodnak rólad a mozdulataid!http://www.life.hu/tested-lelked/onismeret/20111007-vigyazz-testbeszeded-mindent-elarul-rolad.htmlEmberölés miatt kerül börtönbe a sztár lányahttp://www.life.hu/tested-lelked/20111007-20-evre-iteltek-billi-bob-thornton-lanyat.htmlBántják és csúfolják a ValóVilág szereplőjének rokonaithttp://www.life.hu/tested-lelked/20111007-vv5-rugdostak-kopkodtek-vv-annamari-unokaoccseit.htmlDemi Moore teljesen lesoványodotthttp://www.life.hu/tested-lelked/20111005-brutalisan-lefogyott-demi-moore.htmlFogyókúrázz a horoszkópod szerint!http://www.life.hu/tested-lelked/ezoteria/20111004-fogyokurazz-a-horoszkopod-szerint.html


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.