Végre megszólalt a színész szeretője - Miatta válik az álompár!

Ashton Kutcher szex Demi Moore
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Végre színt vallott a nő, aki miatt tönkremenni látszik Ashton Kutcher és Demi Moore házassága.

Forrás: Northfoto, AFP
Forrás: Northfoto, AFP

Sara Leal és Ashton Kutcher

"Odajött hozzám és megcsókolt" - mesélte a szőke lány, aki percekkel később már meztelenül fürdőzött a sztárral a jakuzziban. "Nem volt semmi szokatlan az egészben. Nem tudatosan vetkőztünk meztelenre, egyszerűen csak megtörtént" - mesélte Sara, aki nem az egyedüli nő volt a medencében. Ashton állítólag azt mondta Sarának, hogy külön élnek Demivel, és ezt a lány el is hitte neki. A fiatalok reggel hat körül tértek vissza a színész lakosztályába. "Ashton közben elhagyta a törölközőjét, én pedig levettem a köntösömet, és szexeltünk egyet. Nagyon jó volt vele. Nem volt benne semmi furcsa vagy perverz. Ashton nem viselt gumit" - vallotta a lány.

A szőkeség azt is elárulta, hogy a színésszel beszélgettek is, többek között politikáról, szerelemről, asztrológiáról, mivel mindketten a Vízöntő jegyében születtek. Majd még egyszer szeretkeztek, és a színész elmondta a lánynak, hogy nagyon élvezte a dolgot, mert végre valami "valódi" történt az életében.

Tipp! Szigorúan őrzik Brad Pittet Budapesten. Kattints a képgalériáért!


Légy egy igazán csajos közösség tagja! Csatlakozz a Life.hu-hoz az iWiWen és a Facebookon is!


Demi Moore teljesen lesoványodotthttp://www.life.hu/tested-lelked/20111005-brutalisan-lefogyott-demi-moore.htmlMégsem válik Demi Moore és Ashton Kutcherhttp://www.life.hu/tested-lelked/20111002-megsem-valik-a-sztarpar.htmlDemi Moore meztelen képeket mutogat magáról az internetenhttp://www.life.hu/legykepben/20110913-demi-moore-meztelen-kepeket-mutogat-magarol-az-interneten.htmlDemi Moore bőre feszesebb, mint 18 éves korában!http://www.life.hu/szepulj/borapolas/20110422-demi-moore-filmjei-botoxkezelesek.htmlÍgy néz ki Demi Moore otthon, arcpakolásbanhttp://www.life.hu/szepulj/borapolas/20110420-demi-moore-arcpakolasa.htmlDemi Moore jótékonykodikhttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20110408-demi-moore-jotekonykodik.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.