Ashton Kutcher őszinteség videó megcsalás Demi Moore
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ashton Kutcher a napokban egy különös videót töltött fel a világhálóra. A sztár nem visel jegygyűrűt - így beszél az őszinteségről és a média hatásáról.

Szakállasan és kissé züllötten beszél a közel négyperces videóban Demi Moore férje. Ashton azt ecseteli monológjában, hogy mennyi a valóság azokban a hírekben, melyeket a médiában közzétesznek. "Csak szeretnék egy kicsit elmélkedni az őszinteségről és az igazság helyzetéről" - kezdi a videót a színész.


"Az igazságot senki sem koordinálja. Mi vagyunk a magunk szerkesztői, kiadói, nyomdászai. Épp ezért az emberek kiforgatják az igazságot, azt kreálnak belőle, amit ők akarnak, és szétszórják a világban" - vallotta a színész, aki osztja azt a régi mondást, miszerint a hazugság képes félig körbejárni a világot, mielőtt az igazság kiderülhetne.

Ashton konkrétan nem mondja ki, hogy megcsalta-e a feleségét vagy sem, de a videóból érezhető, a sztár megunta, hogy hetek óta mindenki az állítólagos félrelépésén csámcsog. A színész ugyanakkor rettentően unottan beszélt a témáról - talán Demi Moore vágya volt, hogy ezzel a monológgal tisztázza magát kedvese a vádak alól?

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.