Várkonyi Andrea TV2 horoszkóp számmisztika ezotéria születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Andrea a rá jellemző magabiztosságot - ami (joggal) nevezhető emberi méltóságérzetnek - nem csupán a komoly szülői háttérnek köszönheti, hanem annak is, hogy kellő akaraterővel és megfontoltsággal vitte végig az orvosi egyetemet.

Várkonyi Andrea 1974. november 11-én született, és ennek megfelelően minden mozdulatából jól látszik, hogy gyors észjárással, jó beszéd- és íráskészséggel már előző életeiben megalapozta a mostani földi életét. Sokoldalú ismeretekkel rendelkezik, érzi is, hogy mi az, amihez érdemes hozzászólni. Ösztönösen mélyíti, emeli magasabb szintre tudását.

Fotó: TV2
Fotó: TV2


Sorsszáma a hármas, ez segíti őt előre a pályáján. Bármibe kezd, képes elérni a kitűzött célt - ebben a Jupiter bolygó is nagyban segíti őt. Nem is tehet másként, hiszen a legerősebb mesterszám, a 11-es duplán található a születési dátumában. Ennek azonban nem csupán a jó oldalát élvezheti, hanem olykor feltámad benne a néven nem nevezhető, indokolatlan feszültség, más esetben az enerváltság. Ez ellentmond a fentebb leírtaknak.
Andrea filozofikus beállítottságának köszönhetően a nehéz pillanatokban is képes önmagát elemezni, és meglátni saját problémái valódi okát. Bár tudatos énje legtöbb esetben nem így értelmezi az önmagáról kapott információt. Nem lenne hátrányára, ha más véleményt alakítana ki önmagáról, mivel a meglepetés még hátra van. A mesterszám hatása alatt élők sokszor találkoznak olyan eseményekkel, melyek elviselésébe sok más ember belerokkanna. Csupán azért nem látja meg a környezete a beleadott erőfeszítést, mert nem töltik az idejüket önsajnálattal, hanem továbblépnek egy újabb kihívás felé.


Számhálójából a hiányzó nyolcas ad magyarázatot arra, hogy miért nem fontos számára a házassági anyakönyvi kivonat. Andrea idegenkedik a spekulációtól, az emberi jogokkal való visszaéléstől. Mivel hiányzik belőle a fondorlatosság, ezért nem képes azonosulni azokkal a helyzetekkel, melyekre ennek a számnak a negatív árnyéka vetődik. Így az első házasságának véget vető válóper is fekete folt marad számára. 42-46 éves korára már teljesen túl lesz ezen a traumán, és határozottan vágyni fog arra, hogy törvényes házasságban éljen. Életében a tanítás, a könyvírás (esetleg pont a könyvén keresztüli tanítás) fontos szerepet tölt be, különösen idősebb korában.


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.