számmisztika ezotéria Fábry Sándor születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mi lehetne nagyobb motiváció egy hatvan felé közelítő férfi számára, mint az, ha megszületik a csoda, vagyis a kislánya? Innentől csak fiatalodhat, hiszen a boldogsághormont naponta több kanállal kapja.

Fotó: RTL Klub
Fotó: RTL Klub

Fábry Sándor 1953. 11. 20-án született Budapesten. E nap szülötteinek elég kemény helyzeteket diktál a 9-es sorsszám és a 4-es életút akkor, ha nem alapozza meg fiatal korában a jövőjét. A kilences azt mondja: amit eddig megtettél, az kamatozik most nálam. Vagyis, amivel az ember gyermekkorban, fiatalkorban megalapozta az életét - úgy a jellemét, mint az anyagi helyzetét, azt tudja gyümölcsöztetni. Ide tartozik a hitrendszer kialakítása is. Sőt, leginkább az.
Ami Fábry Sándor esetében határozott erősítést eredményez, az a két egyes, szemben a kettesével. (Ilyen formán nem vesszük számításba a pirossal jelzett személyes év kettesét.)

A számháló arról is tanúskodik, hogy a lélekprogramjai között szerepel olyan, ami az előző életben szerzett biztonságérzet hiányát most kell(ett) megsemmisítenie. Ha végignézzük az életrajzát, akkor egyértelművé válik, hogy valóban mindent meg is tett annak érdekében, hogy kiteljesedhessen, és minden képességét használja. Úgy a tehetséges irodalmár, mint a jó előadókészségét. Viszont nem szabad elfeledkezni a kalmárszelleméről sem, ami a jó produceri sikereket biztosítja számára.

A számháló bal alsó sarkából a jobb felső sarka felé mutató átló nyílszerűen mutatja, hogy ebben az életben a dupla egyese segíti (sőt, ösztönzi) feljebb jutni minden olyan téren, amihez hozzáfog. Hajlamos a maximalizmusra, ami miatt olyan tempót diktál önmagának, amit kevesen képesek követni. Születési dátumának számai arra utalnak, hogy jelenlegi elvárásainak olykor nehéz megfelelni, amitől némelyik emberben kialakulhat az a vélemény, hogy nehéz vele egy úton haladni, mert a viszonyításai alapja mindig önmaga tettereje, hozzáállása, célkitűzése.

Fotó: RTL Klub
Fotó: RTL Klub

Előfordulhat, hogy az idő előrehaladtával az indulatkezelésen még finomítani fog, mivel karmájával hozott feladata a benne élő "örök gyermek" és a felnőtté válás sikeres megélése. (Amikor eljutunk inkarnációinknak ebbe a fázisába, onnantól állandóan tökéletesítjük a felnőtt énünket. Ez az út sosem zárul le, hiszen a felnőtt ismeri fel a reális helyzetet, és annak megfelelően emeli egyre magasabb szintekre önmagát. Ez maga a lelki és szellemi evolúció.) Ennek köszönhetően azzal az érett felfogással képes majd nevelni lányát, aminek segítségével a kicsi nem egy elkényeztetett sztárbaba lesz, hanem egészségesen kifejlődhet benne empatikus személyisége.

A következő személyes évét még mindig a hatos számjegy hatása alatt éli, vagyis napjainak lényege az érzelmi élet teljes megélése jegyében zajlik. Természetes, hogy mindeközben figyel a munkájára is, hiszen a kislánya és párja után a legnagyobb szívszerelme a hivatása. Ezért a következő lépése egy új megjelenési forma lesz, amivel megint megörvendezteti a televízió nézőit. Mivel számára fontos az írás, így nemsokára olvashatjuk az újabb, nyomtatott formában megjelenő művét, ami valamilyen szinten jobban a szívéhez fog nőni, mint az eddigi munkái.

Fotó: RTL Klub
Fotó: RTL Klub

Élete folyamán még megörvendezteti a színházlátogatókat is egy sikeressé váló darab szövegkönyvével, ami rejtett (vagy nem) formában az élet fonákságát világítja meg, és gondolkodásra késztet.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.