spórolás karácsony szállítás rendelés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Te is sokat bajlódsz a karácsonyfa-vásárlással? Nem tudsz akkorát venni, amekkorát szeretnél, mert nem tudod hazaszállítani? Mindig utolsó pillanatban rohansz, és csak a maradékok jutnak, mert nem tudod hol tárolni az ünnepekig? Ha minden kérdésre igen a válasz, akkor idén már nincs miért aggódnod, mert a karácsonyfák házhoz jönnek!

Thinkstock
Thinkstock


Ilyen még nem volt Magyarországon! Megspóroljuk neked azt az időt és energiát, amit karácsonyfa-vásárlással töltenél. Nincs többé hidegben várakozás, keresgélés, bajlódás a hazaszállítással - idén csak egy kattintás, és elküldjük neked a legszebb fenyőt! Hogyan oldódhat meg ilyen egyszerűen a fenyővásárlás? Csak ki kell választanod a neked tetsző fenyőfát a Karacsonyfa.origo.hu oldalon, amit mi december 19-23. között ingyenesen az otthonodba szállítunk. Luc, ezüst, normand vagy különleges concolor fenyőt is választhatsz magadnak egytől négyméteres magasságig.

Még több információért és a karácsonyfáért kattints ide!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.