sztárok szépség biztosítás testrész
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A biztosítás szó hallatán ilyentájt mindenkinek az autó jut először eszébe, esetleg a síelés előtt kötött utasbiztosítás. A hírességek viszont egyik legfőbb munkaeszközükre, a testükre, illetve különböző testrészeikre kötnek biztosítást. Íme, a sztárvilág legdrágább lábai, mellei és mosolyai.

Tipp! Képek a szuperszexi Charlize Theronról! Kattints a galériáért!


Gyönyörű nők és millió dolláros lábaik




AFP
AFP


Az egymilliós kategóriába tartozik Rihanna, akit 2007-ben az egyik, női borotvákat is forgalmazó cég a lábai alapján istennőnek kiáltott ki. Ezek után nem csoda, ha az énekesnő gyorsan biztosítást kötött két formás végtagjára. Heidi Klum viszont ennél is többre értékelte két gyönyörű lábát, és összesen 2,2 millió dollárra biztosította őket. A bal lába viszont 200.000 dollárral kevesebbet ér a jobbnál, mivel a térdét egy aprócska heg "csúfítja". És még ennél is van feljebb: Tina Turner - még mindig - szenzációs alakú lábai 3,2 millió dollárt érnek.

AFP
AFP

Tipp! Nem takargatják testüket: a villalakók pucéran. Kattints a galériáért! (+18)





AFP
AFP


Tehetséges pasik és millió dolláros lábaik

Ha lábakról van szó, akkor nem csak a nők között találhatunk értékes végtagokat. David Beckham futballisten, generációja leghíresebb sportolója mindkét lábát 35 millió dollárra biztosította. A mára szupersztárrá érett Christiano Ronaldo lábai még ennél is többet, 144 millió dollárt érnek.

AFP
AFP


Milliós mosolyok

Ha már kiveséztük a lábakat, akkor térjünk át más testrészekre, például az úgynevezett hollywoodi mosolyra. Itt van például America Ferrera, a Csúnya Betty főszereplője, aki Hollywood egyik legszebb fogsorával büszkélkedhet. Azt nem tudni, hogy a sorozatsztár mennyit költött a ragyogó mosolyra, de azt igen, hogy 10 millió dollárra biztosította a producereket és rendezőket is meggyőző hófehér fegyvert. Ezzel viszont nem előzte meg azt a sztárt, akinek különleges, széles mosolyát bárki felismeri, aki egyszer is látta. Julia Roberts védjegye 30 millió dollárt ér.

Ezt látni kell! A világ legcsúnyább menyasszonya! Kattints a galériáért!




AFP
AFP


A legdrágább domborulatok

Természetesen a legnőiesebb domborulatok sem maradhattak biztosítás nélkül. Dolly Parton country-énekesnő a hangja mellett hangsúlyos melleit is biztosította 1970-ben. Az akkor 600.000 dollárt érő keblek negyven évvel később, 2010-ben már 4 millió dollárt értek. A popkirálynő, Madonna túl sokra becsülte mellei értékét: először 12 millió dollárra akarta őket biztosítani, de kiderült, hogy ez a testrésze "csupán" 2 millió dollárt ér. Lehet, hogy jobban járt volna inkább, ha Kylie Minogue-hoz hasonlóan egy nagyobb domborulatra, a fenekére ügyelt volna. Az ausztrál énekesnő legértékesebb testrészét 5 millió dollárra biztosították.

AFP
AFP


Akik nem aprózták el

Vannak olyan hírességek, akik a biztosabbnál is biztosabbra mennek. Jennifer Lopez például tudja magáról, hogy gömbölyű feneke a védjegye, de ha mondjuk a lába, a szexi hasa vagy a fitos orra sérülne meg, annak sem örülne. A pletykák szerint az énekesnő egymilliárd dollárra biztosította a testét. Miért is ne? Ezek után nehéz elhinni, hogy Daniel Craignek csupán 8 millió dollárt ér a saját teste, amire 2008-ban, a Quantum csendje című Bond-film forgatásán kötött biztosítást - a producerek kérésére. A színész ugyanis ragaszkodott hozzá, hogy a veszélyes mutatványokat is maga hajtsa végre.

AFP
AFP


Különleges testrészek

Ahogy a sztároktól már megszokhattuk, vannak furcsaságok is. Az egyik legbizarrabb pletyka, hogy a walesi származású Tom Jones nem a hangját, hanem a mellszőrzetét biztosította 7 millió dollárra. Hát, ő tudja. Keith Richards, a Rolling Stones gitárosa állítólag bal kezének középső ujját becsültette fel, majd 1,6 millió dollárra biztosította.

AFP
AFP

Tipp! Ördög Nóra, ahogyan még sohasem láttad! Kattints a galériáért!





Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.