plasztikai műtét műtét Szecsődi Karcsi nemváltás transzszexualitás Megasztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nemváltó műtéten gondolkodik a Megasztár korábbi szériájában feltűnt Szecsődi Karcsi. A fiú korábban már nyilatkozott arról, hogy ő se nőnek, se férfinak nem érzi magát, ezért most felkeresett egy plasztikai sebészt.

Szecsődi Karcsi

A Bors megneszelte, hogy az ifjú énekes konzultációt kért egy szépészeti műtétekkel foglalkozó klinikán. Egy újságíró felhívta Karcsit, hogy a nemátalakító műtétről szeretne vele beszélni, aminek az énekes nagyon megörült, de amint rájött, hogy nem az orvossal beszél, elkezdett magyarázkodni.

Órákkal később már azt nyilatkozta, hogy valóban felkeresett egy plasztikai sebészt, de más okból. "Ezt nem most, 19 évesen kell eldöntenem. Még vacillálok. Így, ahogy vagyok, rengeteg ember elfogadott" - mondta a Megasztáros.

Tipp! Liptai Claudia szebb, mint valaha. Kattints a képekért!






Megmutatta a cicijét a világhírű énekeshttp://www.life.hu/tested-lelked/20120106-megmutatta-cicijet-a-vilaghiru-enekes-steven-tyler.htmlMegasztár 6: Liptai Claudia visszatért - és végre megszólalt!http://www.life.hu/legykepben/20120112-a-megasztar-6-sorsfordito-lesz-a-tehetsegesek-szamara-liptai.htmlEljegyezte egymást Hollywood két szexi sztárjahttp://www.life.hu/legykepben/20120111-eljegyezte-egymast-hollywood-ket-szexi-sztarja-halle-berry-es-olivier.htmlElhagyta felesége a Megasztár népszerű énekeséthttp://www.life.hu/legykepben/20120111-megasztar-gaspar-lacit-elhagyta-a-felesege.htmlEgykori megasztárosok és alig ismert énekesek az eurovíziós sajtótájékoztatónhttp://www.life.hu/legykepben/20120110-megasztaros-visszaterok-es-ismeretlen-enekesek-az-eurovizios-dalfesztival-sajtotajekoztatojan.htmlKülön utakon folytatja a Szinetár-Bereczki pároshttp://www.life.hu/legykepben/20120110-kulon-utakon-folytatja-a-szinetarbereczki-paros.html


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.