egészség számmisztika számmisztikai elemzés ezotéria jóslat Nagy Feró karrier
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nagy Feró 1946. január 14-én született Letenyén. Minden közelebbi ismerőse tudja róla: csak látszat, hogy nehezen engedi közel magához az idegeneket. A szívét kenyérre lehet kenni, és egy őszinte, baráti gesztussal egy életre megszereti a hozzá közeledőt. Ez a születési, személyes évének és a hatos szám hatásának köszönhető.

Fotó: Mudra László [origo]
Fotó: Mudra László [origo]


A zölddel jelzett nyolcas életútnak tudható be, hogy élete első felében rettentő sok - általában két-, három-, esetleg négyévente - változás következett be. Lázadó személyiségét az Uránusz bolygó hatásáról árulkodó, két darab négyesnek köszönheti. Az alkalmazkodást nehezen viseli, és gondot jelent neki, ha alárendelt szerepbe kerül.

Tipp! Christina Aguilera hihetetlenül meghízott. Kattints a galériáért!





Forrás: Robelin
Forrás: Robelin


Az elkövetkező év több új munkát hoz Ferónak, és igazán most fog csak fényesedni, ragyogni a csillaga. Pont ezért nem ártana egy kicsit odafigyelni, hiszen a kilences személyes évét éli, amiben a sors ad még egy lehetőséget, hogy magától felismerje, mi a felesleges az életében, és mi az, amit valóban becsülni kell. Ez a szám védelembe veszi azt az embert, aki a befelé fordulást és az átértékelést ebben az időben kezdi gyakorolni. Amennyiben nem ezt az utat választja, a kilences személyes év benyújtja a számlát, amit - tetszik, nem tetszik - fizetni kell.

Feró alapvetően szereti a környezete számára is megújítani a dolgokat, jobbá tenni a meglévőt, még akkor is, ha ezzel jelentősen megterheli önmagát. Az idei évben a sors elvárja tőle, hogy ismerje fel, milyen esetekben felesleges a maximalista hozzáállás, helyzetkezelés. Ellenkező esetben a magával cipelt koloncok nehezékként húzzák vissza, s az sem lehetetlen, hogy mindez az egészségét terheli meg legjobban. Érdemes a felkínálkozó pluszok esetében is szelektálni, s a megmaradtak egy részét elspájzolni. Ezeket a 2013-ban kezdődő egyes személyes évben is felhasználhatja, az új kezdeményezéseket jelentősen megkönnyítik majd.

Tipp! Liptai Claudia szebb, mint valaha. Kattints a képekért!






Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.