Demi Moore már csak árnyéka önmagának

fogyás Rumer Willis Demi Moore
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az utóbbi hetekben több cikkünk is született arról, milyen sovány lett Demi Moore a válása után. Ám a színésznőről készült legújabb képek még az eddigieknél is aggasztóbbak.


Forrás: AFP
Forrás: AFP

Demi próbált ugyan viccesnek és boldognak tűnni a kamerák előtt, de a vak is láthatta, hogy ez csak a látszat - úgy állt ott a lánya mellett, mint egy esetlen veréb. Rövid ruhájában jól látszottak aszott, ráncos térdei, a karjai pedig szinte el is tűntek a színésznőnek, csak a haja maradt a régi. Lánya, Rumer is fekete ruhába bújt az este, és bár a fiatal sztárcsemete nem épp bombázó külsejéről híres, azért mégis ezerszer egészségesebbnek és boldogabbnak tűnt, mint csontsovány édesanyja. Ha Miss Moore így folytatja, hamarosan teljesen elfogy a vászonról. A csontkollekciók ideje ugyanis lejárt...

Tipp! Lady Gaga mellet villant legújabb fotósorozatán. Kattints a galériáért! (+18)


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.